Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskokaa nyt jo! Suomessakin abortoidaan sukupuolen perusteella,

Vierailija

jos äidin henki on vaarassa. Jos äiti mielenterveydeltään ei voi synnyttää jompaakumpaa, niin sikiö abortoidaan. Näin tapahtuu oikeasti myös meillä Suomessa!t. äiti, joka käynyt läpi abortin rv. 20+1.

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

niin, äidin mielenterveydestä oli kyse. Oliko vaikeuksia ymmärtää, että äiti oli psyykkisesti sairas? Pitäisikö hänen todellakin synnyttää?

Vierailija

sittenhän me ollaan jo pitkällä, jos joku ymmärtää mistä on kyse. Toi 19 ei tunnu ymmärtävän vaikka maitokannussa kannettaisiin... joku kompleksi silläkin (äidin peruja???)

Vierailija

Vai oliko äitisi niitä epäonnistuneita synnyttäjiä, ja sinut on leikattu maailmaan? No, vitusta olet ainakin alkusi saanut.terveisin 26

Vierailija

tosiaankin, meillä on paljon lapsia, jotka tarvitsevat apua, kun vanhemmat eivät kertakaikkiaan pysty huolehtimaan heistä. Tällainen äiti, joka jo raskausvaiheessa tietää että ongelmia on tiedossa ja hakee apua on älykäs äiti, vai mitä?

Vierailija

vaikka jo ymmärsit, että ap:llä ongelma? Ymmärsitkö mistä tässä alunperin puhuttiin? SUOMESSA ABORTOIDAAN SUKUPUOLEN PERUSTEELLA! Meniköhän nyt jakeluun nrp 19:lle? Taitaa olla aika dememtti tuo 19? Huudetaanko vielä kerran?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat