Vierailija

Minusta on törkeää että määriä kontrolloidaan niin kauheasti!

Eli oma vastaukseni on EI !

Kommentit (6)

Poikani koulussa ei säännöstellä mitenkään määriä. Lisää saa ottaa vaikka kuinka paljon. Poikani on yläasteella.

Poikani tykkää ruuasta ja välilllä kehaisee kuinka hyvää oli vaikka kanakastike koulussa.

vanhin vasta on koulussa, ja aika usein on todella nälkäinen kun tulee. Iltapäiväkerhon välipalakin on vain tyyliin pieni kiisseli ja digestive-keksi.

Aamulla syö 2 voileipää ja jugurtin.Päiväkodissakin joskus kauhistelevat pieniä annoskokoja, eli siellä puolen sama ongelma: ruokaa on liian vähän!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ruokaa saa niin paljon kuin haluaa, mutta kaikki ottamansa on sitten myös syötävä. Eli mä en koe ongelmaksi ruoan määrää, vaan sen laadun. Se on kuulemma usein mautonta ja yli- tai alikeitettyä "pahvilaatikkoa". Salaattia tai raastetta ei ole läheskään aina silloinkaan kun sellainen on ruokalistaan merkitty (eikä joka päivä edes ole merkitty). Rasvaa ja suolaa siinä on paljon. Muita mausteita ei ilmeisesti ollenkaan.

Ravitsevaa? Todennäköisesti, onhan ne laskettu moneen kertaan ruoka-alan ammattilaisten taholta, että ovat ravitsevaa ja monipuolista.Hyvää? Toisinaan. Kumiperunoita tai haaleaa risottoa ei juuri tee mieli.Tarpeeksi? Ehkä ala-asteella, mutta yläaste ja lukio ovatkin sitten oma lukunsa.Muistan yläasteajoilta, että meillä vahti 2-3 keittiöhenkilökunnasta ruuan ottamista ja jos oli rajoituksia, se joko annettiin lautaselle tai vahdittiin tarkasti. Ja lukioajalta yhdestä ruokailusta muistan, kun luokan pojat otti 6kpl näkkileipiä sen valtavan ruokakasan lisäksi, että sais mahansa täyteen. Joku keittäjä asiasta valitti, mutta kun olimme lukiolaisia, se pojille suotiin. Yläastelaisilla ei olisi mennyt läpi...

Menepä ihan mihin tahansa työpaikkaruokalaan (Amica, Sodexho jne) niin rajoitukset ovat vielä kovemmat: vain 1 kalapala tai 5 (pientä) lihapullaa jne. Ja hinta 6,50-8,70e.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat