Vierailija

Olen ollut kotona lasten kanssa noin 4 vuotta. Syksyllä rupesi väsyttämään hieman enemmän. Nyt viime aikoina on paleltanut, väsyttänyt niin ettei riitä vaikka miten nukkuisi, ei jaksa tehdä mitään ja vaikea saada itseään liikkeelle. Kävin lääkärissä ja labrojen mukaan ei ole mitään vikaa, diagnoosina uupumus ja lääkäri suositteli lääkityksen aloittamista.Mies vaan on sitä mieltä että nukkumaan aiemmin ja kyllä se siitä kun töihinkin olen palaamassa. Eli vähättelee uupumusta ja vointiani ja vaikuttaisi olevan sitä mieltä ettei lääkitystä tarvita kunhan vaan menen aiemmin nukkumaan. Tuntuu pahalta suoraan sanottuna :( Tuntuu ihan kun mies ei uskoisi kun kerron miten voin, ja se on ollut jo iso kynnys puhua asiasta ollenkaan.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lupasi vielä postittaa tulokset kotiin. Lääkityksen päätin aloittaa mutta tuo mies ottaa päähän. Siltä ei sitten mitään tukea voi odottaa.ap

Lainaus:

Ainakin epävakaa häiriö aiheuttaa uupumuksen. Jos sitä mennään tutkimatta lääkitsemään, se pahenee. Eli ensin psykologin testit ja sitten lääkkeet.
No ei TODELLAKAAN ole syytä lähteä heti arvuuttelemaan, että kyseessä olisi luonnehäiriö!Uupumusta voi aiheuttaa ihan vain krooninen stressi ja huolet, luonteen herkkyys,kuluttavat ihmissuhteet ja elämäntilanteet, masennustaipumus. Luonnehäiriöt on ongelma, joka koskettaa vain pientä murto-osaa väestöstä, sen sijaan uupumuksesta ja masennuksesta kärsii elämänsä aikana aika huomattava osa ihmisistä.Tsemppiä ap:lle!

Ainakin epävakaa häiriö aiheuttaa uupumuksen. Jos sitä mennään tutkimatta lääkitsemään, se pahenee. Eli ensin psykologin testit ja sitten lääkkeet.

Lääkitys auttaa oireisiin muttei poista syytä -sitä, miksi uuvut etkä pysty pitämään rajojasi. Yritätkö olla täydellinen? Odotatko itseltäsi täydellisyyttä?

Pahimmillaan kaatuilin kun huippasi niin pahasti. Sitä ennen olin jo kauan huomannut ettei ollut vaan virtaa tehdä asioita ja oli vetämätön ja uupunut olo. Fysioterapeutti sitten napsautteli tuolta niskasta jotain selkärangan ylimpiä niveliä + rintarangan lukkiutumia auki niin johan olo parani.Enää ei ole kylmä, väsy, huippaa, tee pahaa.t. yksi vaihtoehto

Sen labrakokeet on varmaan otettu, valitettavan usein niitä vaan tulkitaan väärin. Eli lääkäri sanoo "arvot ovat normaalit/viitearvojen rajoissa" mutta todella usein ne ovat kaikkea muuta.

Googleta kilpirauhasfoorumi, sieltä saat lisätietoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat