Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Su-ti välisenä aikana oli kuumetta, ei varsinaista nuhaa eikä yskää. Keuhkoputkeen sattuu, päätä särkee, niveliin, selkään ja lihaksiin sattuu. Olo on heikko ja välillä on huono olo. Kuumetta ei kuitenkaan enää ole ollut pariin päivään, mutta edelleen paikkoja särkee ja henkeä ahdistaa. Buranaa olen syönyt.Mietin vaan, voisiko olla sitä enterorokkoa kun ei aikuisilla välttämättä rakkuloina ilmene? Työkaverilla on ollut enterorokko vähän aikaa sitten. Omat lapseni ovat myös nyt lievässä kuumeessa (pyllystä 37,6), mutta heillä on myös räkätauti. Toisella lapsella yksi rakkula huulen ja ikenen välissä, mutta näyttää minulta ihan aftalta. Vai voisiko hänellä sit olla enterorokko? Pienemmän lapsen suuhun en saa katsottua.Huomenna olisi työpäivä. Mietin, pitäisikö hakea saikkua, vai mennä töihin, kun kuumetta ei kuitenkaan ole nyt?

Kommentit (4)

Kysytkö sä ihan tosissasi?!?!? Kyllä mä sanon, että on maailma mennyt ihan pyllylleen... Kai nyt aikuinen ihminen (joka toivottavasti olet) tietää kykeneekö töihin vai ei, MENE LÄÄKÄRIIN HUOMENNA!!!!!!!!

Sitä paitsi enterorokko on entiseltä nimeltään suu- ja sorkkatauti ja siinä rakkulat tyypillisesti tulee nieluun ja kyllä aikuisillekkin niitä saattaapi tulla! Mieheni sairasti tosi rajusti, lapseni sai vain kolme näppylää käteen, molemmilla kuumetta etukäteen.Ai niin, jos lapsesi lämpö pyllystä on 37,6 hänellä ei todellakaan ole kuumetta!! Peräsuolilämpö on normaalia lämpöä noin asteen korkeampi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat