Sain lapsen 60v ikäisen miehen kanssa - kysy mitä haluat ev

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Minä olen 33 ja varmasti simahdan lasten kanssa nopeammin kuin mies. Eihän tuon kunnossa ja jaksamisessa ole mitään vikaa. Leikkii lasten kanssa paljon, jaksaa aina lähteä (potkii mutkin) pulkkamäkeen, puistoon jne. Usein järjestää lapsille kaikkea kivaa oma-aloitteisesti: vie HopLopiin, varaa risteilyn, bongaa lehdestä lastentapahtuman jne.

Vierailija

Mun mieheni oli 50v. kun saimme lapsen. Toinen syntyy kesällä, mies on silloin 53. Itse olen melkein 20v. nuorempi.Meillä mies jaksaa oikein hyvin, välillä paremmin kuin minä:-)

Vierailija

Tunnen yhden 63-vuotiaan miehen, olen miettinyt jaksaisiko/haluaisiko vielä lasta. Vaikuttaa oikein hyväkuntoiselta, vaativassa bisnestyössä vielä, tosin eläkeikä kolkuttaa, mutta matkustelee töiden puitteissa ja muutenkin vielä koko ajan. Aika hyväkuntoinen siis täytyy olla?

Vierailija

- tutustuttiin triatlon piireissä. Tai no se on liian hienosti sanottu. Mentiin vaan sattumalta samalla koneella samaan paikkaan harrastelijakilpailuun ja tajuttiin kamppeita roudatessamme että taitaa olla sama harrastus.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat