Ottaisiko 60+ mies kenen tahansa nuoren naisen? Vai vain hyvännäköisen?

Vierailija

Niinistön jutussa on näkökulma ollut koko ajan se, miten miehelle nuoren naisen kanssa oleminen on statussymboli. Nuori nainen, ok, mutta MITEN hyvännäköinen sen nuoren naisen pitää lisäksi olla? Vai kelpaako myös "tyylittömämpi" leidi, kunhan vain on nuori?Ja en tosiaan luule että kuka tahansa 60+ mies ottaisi kenet tahansa nuoremman vain iän vuoksi. Mutta kun nää nuoret naiset jotka menneet kuusikymppisen kanssa on järjestään paitsi nuoria, myös todella hyvännäköisiä, kuin malleja. Sellaisia "tavallisia" nuorempia naisia en juuri ole näiden herrojen kanssa nähnyt.

Kommentit (7)

Vierailija

ole ihan tavallisen näköinen? Vai malliksiko häntä tituleeraisit?Luulenpa, että kyllä vaakakupissa ovat painaneet naisen sisäiset arvot ja kypsyys ennemin kuin ulkoiset arvot.

Vierailija

Niinistön vaimo siis. Mallit ja missit ovat aika luonnottoman näköisiä, tai "upeita" lähinnä vain kroppansa/pituutensa ansiosta.

Vierailija

lainkaan tuollaisten ominaisuuksien mukaan. Siis iän, kauneuden jne. mukaan. Eli vähän enemmän pitäisi olla henkisiä ominaisuuksia.

Vierailija

Luulen että esim Päivi Lipposessa vetosi myös äly ja ajattelumaailma, vaikka nuori ja ihan kivan näköinen olikin.Ei kaikki ajattele pelkkää ulkonäköä. Mutta luulen, että ne miehet, jotka rahalla ja arvovallalla haluavat nimenomaan nuoren naisen, haluavat myös kauniin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat