Mistä kiva keittiö?

Vierailija

Suositelkaa keittiövalmistajaa!

Kommentit (6)

Vierailija

Olen ollut tosi tyytyväinen Aka- Kalusteen keittiöön. Kaappien ovet ovat erittäin kestävät. Valmistetaan ns. kumipuusta, joka ei murene vuosienkaan käytössä.Jossain ruokaohjelmakilpaulussa syksyllä palkintona oli juuri Aka-Kalusteen keittiöistä yksi malli. Kannattaa katsoa netistä tai käydä paikanpäällä, jossa ainakin enen oli näyttelytilat. Otin mökillekin, neuvovat, suunnittelevat ja eräsainakin kasaa myös sieltä. Kylpyhuoneet, komerot...

Vierailija

Pari vuotta sitten remontoimme keittiön ja tulivat kotiin suunnittelemaan malli kappaleitten kanssa.

Todella hienoa ja upeaa työtä.

Vierailija

Monta ennestään tuntematonta firmaa jo tullut! Lisääkin saa laittaa!Meillä 70-luvun moderni talo, iso keittiö, kaikki menee uusiksi. Samaten menee kylppäri ja vessa ja iso eteinen, joihin voisi käyttää samoja kalusteita.

Vierailija

Meillä on Aka-Kalusteen Henna - keittiö. Samaa sarjaa on myös kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen. Eteiseen, sekä vaatekomeroita. Saa samoja kalusteita keittiöön ja kylppäriin. Hennan lisäksi näkyi Milena, Erika, Tianna, Luna. Oona, Iiris. Anita, Aada, Sofia, sekä Sara.Katsoin äsken netistä Akan kotisivuilta, siellä oli nuo 11 eri keittiötä, mutta paikan päällä saa hyvän käsityksen mm. laatua tutkimalla. Katso Aka-Kaluste kotisivuja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat