Käyttikö teillä mies lapsia (tyttöä ja poikaa) tänään lääkärissä?

Vierailija

Olin häkeltynyt, kun vieras mies pyysi mua lasten kanssa syömään.

Kommentit (17)

En ajatellutkaan moista. Ei ollut minullakaan kyllä sormusta, vaikka naimisissa olen. Aika monta kaverianikin kyllä elää avoliitossa ilman sormuksia.

Taisi Ap.ta imarrella kun piti äkkiä juosta tänne kertomaan.Vai oliko tarkoitus sittenkin yrittää pilata jonkun muun suhde.Toivonmukaan isä saa parempaa seuraa kuin huonon itsetunnon omaavan muijan, joka olisi mitä ilmeisimmin ollut iloinen, jos jonkun muun mies olisi häntä halunnut.

mies kyllä on nimenomaan juuri se, joka yleensä käyttää lapsia lääkärissä. Tämä oli poikkeus, että minä käytin.Niin ja en siis suostunut miehen pyyntöön lähteä. Lähinnä mietin, että miltä tuntuisi, jos oma mies tuolla lääkäriasemalla käyttäessään lapsiamme, että miten pahalta se minusta tuntuisi, jos hän pyytelisi siellä syömään toisia naisia.

Ja tiedoksi meillä naapurissa asuu isä kahden lapsensa kanssa.

Tyttö ja poika ovat.

Heillä äiti kuollut.

Miksi yksinhuoltaja ei saisi kutsua naista ulos?

että todennäköisesti oli sinkkuisä.En sano että on HYVÄ että vaimot yleensä joutuvat hoitamaan nämä asiat, mutta keskimäärin niin kuitenkin on. Sinkkuisät joutuvat ihan eri lailla kantamaan vastuutaan näistä lapsiperheen tylsistä jutuista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat