Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten ihmeessä te saatte ne Reimatecit kestämään?!

Vierailija

Tänä talvena ihan uusi puku otettu käyttöön ja nyt jo huomasin takapuolesta kankaan kuluneen lähes puhki, ei ainakaan varmaan enää vettä pidä! Talveakin olisi vielä jäljellä, niin eipä tämä kyllä ykköspukuna enää toiselle mene...

Monet tuntuvat noita pukuja käyttävän monilla lapsilla monet talvet. Meidän neiti varmaan on vaan niin "ylitouhukas" ettei vaatteet kestä kulutusta! :) Tarkkaan olen seurannut hoito-ohjeitakin, niin ei pitäisi sen ainakaan kestävyyteen vaikuttaa. Taidanpa tyytyä jatkossa halvempiin pukuihin....

Kommentit (12)

Toistaiseksi en ole löytänyt leikki-ikäisten haalareita, jotka kestäisi hyvänä nykyiset kuluttavat talvet. Kokoon 92cm saakka kestää hyvin, sen jälkeen pojat kuluttavat vaatteensa hyvin. Ainakin meidän herrat.

Maahan on kuin hiekkapaperi. Ei sitä mikään kangas kestä. Meillä on lumettomille ja rapakeleille joskus alesta huippuhalvalla ostetut Jonathanit. Eivät ole ihme kyllä vielä reijillä, vaikka niillä on kontattu jo viime talvi ja sama meno jatkuu edelleen.

on kun pakasta otettu.Kaveri kysyi, että taasko samanlainen puku, totes, pyh samahan tää on:)ei oo siis käytönjälkiäja puvulla on loiskittu lätäkössä, leivottu hiekkakakkuja perään, kontattu asvaltilla. Laskettu pyllymäkeä sentin paksussa mäessä :)Kyllä Reimatec kestää

sai reiman haalarin rikki, joten otin yhteyttä tehtaalle. Tehtaalta minulle vastattiin; että puku ei KESTÄ isompien lasten vrt. koululainen kulutusta koska tällöin pitäisi olla kordura kangas! Kiitin ja lupasin olla ostamatta, kun puku sai tehtaalta luvan mennä ENSINMÄISELLÄ KÄYTTÖKERRALLA RIKKI JA HINTAA OLI NOIN 150 €!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen jälkeen suht edullisia kaksiosa pukuja. Yleensä vanha edellisen vuoden (jos mahtuu) ja uusi saman talven puvut kulkevat rinnakkain kelistä riippuen....Toimii hyvin.

Viime talveksi ostettiin esikoiselle Reimatec ja parin käyttökerran jälkeen polvet jo pienillä rei íllä. Ärsyttävää!! Muun merkkisten haalareiden kans ei tällasta ongelmaa oo tullut vastaan. Ei enää ikinä Reimatecejä... Hinta ei vastaa laatua ainakaan tässä merkissä.

Mitä pukuihin tulee, meillä on vaihdettu Ticketiin, koska kestävät paljon paremmin. Mutta ei ne Reimatecitkään huonoja ole, ei mitään kangasta ole tarkoitettu kestämään esim. jäähän kiinnittyneen sepelin päällä konttaamista tms.

ei kestä kunnolla, mutta varmaan nämä talvet aika iso syy siihen. Meillä viimeisimmistä Reimateceistä on hajonnut vetoketjut, kaikki aukeaa alhaalta ylöspäin, mutta tämä tehtaalla korjattiin, toivottavasti nyt kestää.

Uusimmat

Suosituimmat