Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nakkikeitto pilalla??

Vierailija

Tein tänään nakkikeiton. Nyt kun se on tuossa kattilassa pari tuntia seissyt/jäähtynyt niin huomasin että nakit ovat menettäneet värinsä. Käytin tavallisia a-luokan nakkeja, tosin eri merkkiä kuin yleensä. Päiväykset ym ok. Lisäsin kyllä lopuksi tuoretta persijaa mutta tuskin sekään on nakkien väriin vaikuttanut. Koskaan ei ole käynyt näin aikaisemmin.



Onko keitto pilalla? Uskaltaako sitä enää syödä kun nakit ovat oudon värisiä?

Kommentit (10)

Vierailija

Oikeasti kun yrität miettiä lihan kypsentämistä niin harmaaksi se normaalisti muuttuu kuten harmaasuolattu joulukinkku.



Ihmiset on vieraantuneet todellisuudesta kun näitä lisä ja väriaineita on käytetty.



Jos teet kotona makkaraa niin harmaata siitä tulee, bratwurstit on sellaisia joissa oikea väri on mitä makkaroissa olisi ilman tätä käsittelyä.

Uusimmat

Suosituimmat