Vierailija

Kukaan ei tunnusta käyvänsä siellä mutta kummasti siellä vaan porukkaa on, ja Korsossa asuu :DD

Ja ihan siedettävällä etäisyydellä talvellakin lämmin paikka. Ei kai kukaan sinne Playa Del Inglesin keskustaan pakota kattomaan englantilaisten ryyppäämistä??

Sivut

Kommentit (20)

Kanariassa ei ole mitään vikaa, helpon lomailun ykköspaikka.

Korsosta minulla taas ei ole mielipidett. en asu enkä ole siellä koskaan vieraillutkaan.

Joskus historiassa siellä oikeasti oli tosi halpoja eriä tavaraa, ostivat ilm jotain jäännöseriä. Pian hinnat pomppas niin, että ihmettelen, onko ihmiset niin hintatiedottomia, että ostaa sieltä jotain... (ilmeisesti, kun vieläkin on pystyssä)

Lainaus:

vaan Matarissa, Kulomäessä, Leppäkorvessa, Vallinojalla, Vierumäessä tms...Missä siis on koko Korso?


Minun käsittääkseni (Metsolan puolella kun asun, ja tätäkin sanotaan Korson Metsolaksi;) Korso on tuo Lumon puolella rataa oleva alue aseman kupeessa (ainakin puhelinluettelon karttojen ja pk-seudun joukkoliikennekarttojen mukaan), eli Korson "keskusta"...Se missä on se Räkkäri-markettikin =) Ja koko seutuhan kuuluu ns. Korso-Koivukylän suuralueeseen..

Ja olen asunut nyt 5 vuotta. Enpä ole huomannut eroa siinä, asunko korsossa vai keravalla vai helsingissä... Ihan yhtä rauhallista ja turvallista on ollut joka paikassa. Kai sitä ihminen näkee, mitä haluaa nähdä joka asiassa...Vatex on muuten sikakallis, mutta joskus sielläkin on käytävä, kun jotain tarvii, eikä ole aikaa tai autoa lähteä muualta hakemaan. Vaatteet on kyllä niin mummoja, että niitä sieltä ei voi ostaa!

ihan tavallisia ihmisiä täälläkin asuu. Aika paljon edullisemmin vain kuin Espoossa.

Aseman seudut ovat ihan samanlaisia kaikkialla pk-seudulla.

Mitäs ihmeen hävettävää siinä nyt on? No, okei ne englantilaiset on kyllä joskus aika häiritsevää sakkia, mutta kyllä sinne sekaan mahtuu.

Ja vähintäänkin yhtä bimboja ollaan me suomalaiset ;)

mutta Kanarialla tykkään käydä! Käydään toki muuallakin, kesäisin Kreikassa, Espanjassa tai Italiassa, ja talvisin tehdään kaukomatka milloin Mauritiukselle milloin Meksikoon, mutta kyllä Kanarian lomakin aina kiva on! En tajua näitä Kanarian mollaajia, Kanarialla on aivan ihania 5 tähden hotelleja nykyisin, toki jos on varaa mennä vaan jonnekin 2 tähden hotelliin niin ehkä sitten näkee Kanarian vähän erilaisesta näkökulmasta...

leikkipuisto on kiva ja iso ja sieltä saa juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita, seurakunnan kerhot kivoja ja toimivia. Ruokakauppoja paremmin kuin esim. täällä missä nyt asumme ja muutkin palvelut lähellä. Hiekkakuopalla kiva käydä kesällä lasten kanssa uimassa, hyvät lenkkeilymaastot. En näe mitään syytä, miksi en voisi muuttaa samalle seudulle uudelleen. Syys poismuuttoon ei tosiaankaan ollut paikassa, vaan jouduimme muuttamaan miehen työn perässä toiselle puolelle Suomea.

Ja vieläpä ihan aseman vieressä. Eikä mua hävetä. Kiva paikka ja hyvä tuo Korson kirppis. Alko ja pankkikin on. Kotipizza ja S-market. Ja jopa Vatex. Heil KORSO!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat