Vierailija

Olen juuri ensimmäisen kolmanneksen ylittänyt ja nyt tänään on tullut valkovuotoa, joka on hieman vihertävää. Tällaista ei ole aikaisemmin koskaan ollut. Onkohan ihan normaalia..? Onko muilla ollut? Lisäksi maha on sekaisin. ???

Kommentit (16)

vaikka ehdinkin jo panikoida ja itkeä silmät päästäni. Eli neuvolassa ottavat sitten näytteen ja tutkitaan onko bakteereja...Multa otettiin pari päivää sitten äitiysneuvolalääkärin yhteydessä papa ja lääkäri mainitsi, että päivän pari voi tulla vähän veristä vuotoa. Veristä vuotoa ei ole ollut, mutta voisiko tämä nyt kuitenkin liittyä siihen papan ottoon? Mitä luulette?Soitin jo synnärillekin, mutta sieltä eivät oikein osanneet sanoa mitä pitäisi tehdä. Vaihtoehdot päivystys tai huominen neuvola.

eikä ole tulehdusta ollut, gynekin sanoi, että jos ei ole kutinaa tai muita oireita, niin ei tarvitse hiivaa hoitaa. Kokeilepa juoda greippimehua (siis ihan greippituoremehua, ei mitään hirveän sokeroitua), se helpottaa ainakin mulla tuon valkovuodon kanssa.

ei tosin oo muita hiivan oireita, eikä tuota oikeastaan lueta hiivan oireeksi. Ei muutakaan kutinaa tjms, vain pari kertaa pyyhkiessä tullut sellaista vähän vihertävää limaa, kuin räkää. Yök. Toivottavasti ei vakavaa kuitenkaan!

vai odottaisinko kuitenkin aamuun? Tällä hetkellä ei ole mitään näkyvää oiretta, ei supistuksia, ei vutoja... Alle 2v nukkuu jo ja päivystykseen olisi hankala lähteä.

Voit hoitaa asian niinkin, että soitat huomenna neuvolaan ja kerrot asiasta. Varaa sieltä sitten ajan neuvolalääkärille. Myös terveydenhoitaja voi ottaa näytteen emättimestä, jonka perusteella sitten lääkäri määrää sulle lääkkeet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat