Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksiköhän mun vauvani silmät näyttävät välillä harmailta ja

Vierailija

välillä taas vaaleanruskeilta?

Kommentit (6)

Meidän tytöllä on vihertävänsiniset silmät, joissa aavistus ruskeaa. Väri tuntuu vaihtuvan vähän kuin ympäristön mukaan. Joskus ovat täysin vihertävät ja joskus enemmän ruskeaanpäin.Meillä vanhemmilla on molemmilla ruskeat ja miehen suvussa kaikilla.

ikäinen vauva?Meillä molemmilla muksuilla on ollut syntyessä tummanharmaan silmät ja ovat pikkuhiljaa muuttuneet ruskeiksi. Alussa silmät olivat just tuollaiset: välillä harmaat, jotka välillä näyttivät ruskeilta. Silmän väri on muuttunut pitkään, esikoinen taisi olla n. 2v kun silmässä oli pysyvä väri.

Sukulaistyttöni on perinyt isältään ruskeat silmät (äitinsä on sinisilmäinen). Tällä tytöllä oli vauvana tietysti heti synnyttyään siniset silmät mutta vähitellen ne muuttuivat oikein tumman ruskeiksi. Väliaikana tytön silmät olivat 'erikoisen väriset', välillä siniset, välillä harmahtavat ja vain jotenkin 'tummat'. Tavallaan niistä jo aika varhain näki, että väri tulee muuttumaan. Vuoden ikäisenä muistaakseni silmät olivat jo lopullisen väriset ruskeat.

Uusimmat

Suosituimmat