Mihin yhteiskuntaluokkaan koet kuuluvasi? Perusteet? ev

Vierailija

.

Kommentit (20)

Ja viestissäni piti lukea että minulla JA miehellä ylempi korkeakoulututkinto (siis maisteri, alempi olisi kandin tutkinto jos 14 sitä kysyi).Itse en ole kokenut että Suomessa varsinaisesti olisi yhteiskuntaluokkia?12

- omat amk-opintoni ovat viittä vaille valmiit. Teen toimistotyötä

- mieheni on insinööri, jonka yliopisto-opinnot ovat kuta kuinkin valmiit. Toimii konsulttina

- bruttotulot yhteensä aika tarkkaan 5000e/kk

- kaksi lasta

- asutaan rivarineliössä

- emme ole aatelisia kuitenkaan...Molemmat akateemisesti koulutettuja johtajia, alle neljäkymppisiksi paljon varallisuutta ja isot perinnöt odotettavissa. Olemme myös maailmaa nähneitä ja ihan mukaviakin :-)

Minulla on miehellä ylempi korkeakoulututkinto, oma asunto (kerrostalossa), kaksi lasta ja minä olen kotiäitinä. Ei autoa tai muutakaan omaisuutta asunno lisäksi.

Suomi kun ei ole luokkayhteiskunta, niin aika vaikean heitit. ;)Varmaan sit ylempään keskiluokkaan. Ollaan molemmat akateemisesti koulutettuja ja tulotkin reippaasti yli keskitason. Asutaan okt:ssa hyvällä alueella.

Molemmilla tieteellinen jatkokoulutus. Asutaan omakotitalossa. Toinen meistä on tutkija, toinen taiteilija. Sukulaiset ylempää keskiluokkaa. Tuloilla me ei kyllä noiden ammattien takia juuri levennellä :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat