Liza Marklundin kirja Uhatut perustuukin vain löyhästi tositapahtumiin?!

Vierailija

Mikäköhän siinä on sitten totta ja mikä satua? Alusta asti ymmärsin kyllä, että paljon on muutettu jo ihan tunnistettavuus seikoista johtuen. Mutta jos suurin osa on palturia, niin kyllä se hiukan vedätykseltä kuulostaa.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

että mietin miksi joku mies jaksaa jahdata jotain tuikitavallaista ruotsalaista vuosikausia ilman sen kummempaa syytä (liian uskomatonta ) ja miten joku alistuu sellaiseen vuosikausia? Miten se mies löysi sen sieltä piilopaikasta satojen km,. päästä ja sai kaveritkin mukaan sitä naista jahtaamaan?

Mistä moinen innostus yhden naisen kiusaamiseen? vaikka kyseessä olisikin mielipuolinen henkilö, niin liian lujaa silläkin siinä kirjassa meni.Asiavirheistä tulee kirkkaimmin mieleen se että tämän kirja mieshenkilö kehui raiskanneensa ja tappaaneesa lapsia(kin) Shatillan joukkomurhassa, vaikka oli kirjan mukaan muslimi. Tämän joukkomurhan totetutti kristityt, historiallinen tosiasia.7.

Vierailija

ja epäilin todeksi. Mutta siinä kirjassahan joku sairaanhoitaja tms epäili itsekin sitä, onko mies edes muslimi, juuri tuohon Shatillan joukkomurhaan vedoten. Eli ei asiavirhe periaatteessa.

Vierailija

vaan Mialla olikin poika jo aikaisemmasta suhteestaan, jonka jätti sitten pojan isälle kun lähti tätä tytön isää pakoilemaan.Mitä asiavirheitä kirjassa oli? Mikä osa siinä sitten on totta? Kerrohan, kun aikuinen ei ymmärtänyt :).

Vierailija

Kyllä mä käsitin että sitä tarinaa oli tietenkin ns. "dramatisoitu" ja kirjoitettu paremmin luettavaan asuun. Ei kait nyt kukaan voi elää noin myyvää stooria.Ja kyllä siitä Mian pojasta puhutaan jo ekassa kirjassa, sehän on lapsi jonka saa toisen miehen kanssa sitten.Minusta tarina perustui löyhästi tositapahtumiin. Mutta kertakaikkiaan mukaansa tempaiseva kirja!!

Vierailija

fiktiiviseksi, siinä oli niin paljon asiavirheitä. Olenpa yllättynyt että ihan syyte..

Satuahan se oli, kyllä aikuisten olisi pitänyt hoksata.7.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat