Niin, että kuka vastuuton äiti tai isä jättää niitä lapsia yksin autoon??!!

Vierailija

Jos laitat ovet lukkoon niin lapset palavat sinne jos tulee tulipalo.

Jos jätät ovet auki joku varastaa auton (tai lapset) vaikka avaimet ovat poissa.

Kommentit (8)

Ei voi kuin ihmetellä mammojen tyhmyyttä :(Iltalehdestä:Lehti: Rattijuoppo varasti auton - vauva takapenkillä

15.1.2009 20:56Porilaisnaisen auto varastettiin hänen pistäytyessään apteekissa, kirjoittaa Satakunnan Kansa.Nainen oli jättänyt autonsa käymään. Auton takapenkillä oli hänen kolmen kuukauden ikäinen poikansa.Rötös tapahtui keskiviikkoiltana Porin Isolinnankadulla. Ohi kulkenut 29-vuotias mies havaitsi auton, hyppäsi rattiin ja lähti ajamaan.Kotvan kestäneen ajomatkan jälkeen mies huomasi autossa olleen vauvan, ja palasi Isonlinnakadun ja Mikonkadun risteykseen, josta apteekin vartija ja poliisi ottivat hänet kiinni. Poliisin puhalluskoe osoitti voron olleen humalassa.Satakunnan Kansan mukaan autossa ollut vauva selvisi vahingoitta. Auton anastajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

voidaan me palaa sinne kauppaankin koko perhe, jos tulee tulipalo... tai jos vaikka räjähtää pommi... tai joku vaikka kidnappaa lapseni ostoskärryistä, kun käännän päätäni juustohyllyllä...

Paljon vastuuttomampaa jättää vauva yksin ulos vaunuihin. Paljon enemmän vauvoja niin on kuollut ja vammautunut kuin autossa parkkipaikalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat