Miten kannattaisi toteuttaa 2v ja 4v päivähoidon aloitus? Kauanko totuttelua ja minkä

Vierailija

pituisia hoitopäiviä?

Kommentit (5)

Aloitettiin yksityisellä pph:lla, joka kaverin kaveri ja jolla samanikäsilä lapsia.

Tein puoli vuotta 3- päivästä viikkoa (tiedän ettei kaikilla onnistu)

Lapset oli siellä 2 päivänä viikossa, ja 1 päivänä viikossa heitä hoiti tätini meillä kotona). hoitopäivinä myös kerhoiltiinSitten siirrtyyttiin että olivat hoidossa 3 päivää viikossa, täti hoiti yhden päivän ja minä yhden, tein siis nelipäiväistä.Sitten muutetttiin ja lapset meni tarhaan 4 päiväksi viikossa. MInä tein 4-päiväistä, täti oli varahenkilöknä kun oli nuhia ym.Kun nuorempi täytti4, menivät täydelle päivälle tarhaan...

...vähän tuntuu epäreilulta 4-vuotiasta kohtaan.

Jos olisi vain tuo vanhempi niin riittäisi, että käytte tutustumassa paikkaan ja tapaamassa hoitajat. Nyt kun on tuo 2-vuotiaskin niin varmaan parina päivänä kannattaa käydä heidän kanssaan päiväkodissa ja sitten jättää heidän sinne yksin hetkeksi.

psykologi arvioimaan tätä tilannetta. Millä askelin aloitatte jne. Kannattaa myös kartoittaa, onko rupusakkia siellä päivähoitopaikassa, että jos lapsesi saa huonoja vaikutteita jne. Näkee räkää tai printticollegeja. Samaten ne kamalat Lassie-puvut voivat aiheuttaa pahoinvointia monille äideille ja lapsille. Ja onko siellä hoitopaikassa oma keittiö vai tuodaanko ruoka jostain kilometrien päästä ja sen on joku c-hepatiitti-työllistetty tehnyt Alexandr Dietrichille ja Victoria Danielalle, jotka asuvat Espoon Westendissä Nämä ovat vakavia kysymyksiä näinä aikoina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat