G: Kumpi on parempi Satuhäät vai Meidän häät?

Vierailija

Kumpaa kannattaa katsoa ja miksi? Itse en ole katsonut vielä kumpaakaan...

Sivut

Kommentit (19)

Ohjelma on nimenomaan mainosohjelma ja nuo mainosasiat on käsittääkseni tulleet parille kokonaan veloituksetta...Jokaisessa jaksossa on keskitytty mainostamaan, informoimaan ja esittelemään muutamia häihin liittyviä järjestelyjä. Oletan että joka jaksossa eri asiat. Ohjelma on varmaankin tarkoitettu opastamaan ja antamaan vinkkejä häitään järjesteleville ihmisille. Ja tarkoituksena olisi ilmeisesti että katsoja katsoo kaikki jaksot joista sitten saa perusteellisemmin vinkkejä ja neuvoja moniin häihiin liittyviin asioihin.Tässä oli siis tarkoituksella keskitytty kakkuun, juomiin ja siihen yllätysohjelma ideaan ja lifecoachin käyttämiseen.

Moni saattaa saada ohjelmasta ideoita ja tulla ajatelleeksi jotain asiaa enemmän tai toisella tavalla.On turhaa verrata näitä täysin erilaisia ohjelmia keskenään. Satuhäät kertoo parin tarinan ja kuvaa koko häät talteen. He eivät auta tai osallistu millään muotoa itse häihin.

Subin Meidän häät on mainoskanavan ohjelma johon on houkuteltu ihmisiä sillä että ohjelma antaa mahdollisuuden käyttää kontakteja tiettyihin asioihin ja siitä hääpari hyötyy hieman häävalmisteluissa. Samalla mainoskanava pääsee mainostamaan...Minusta molemmat hyviä omalla tyylillään ja tavallaan.

Minun mielestä Meidän häät -ohjelma on parempi. Itseäni ei ainakaan kiinnosta jonkun perussuomalaisen rakkaustarina, jossa kaikki on vähän kaikkien kanssa. Ja toiseksi jokainen osaa järjestää ne perushäät kimpunheittoineen ja mansikkakakkuineen. Moni häitään suunnitteleva haluaisi jotain hieman erikoista, ja Meidän häät -ohjelma tarjoaa sitä. En tarkoita erikoisella kuitenkaan mitään kuumailmapallossa vihkimistä, vaan toteuttamiskelpoisia ideoita, joihin ehkä matti meikäläiselläkin on varaa, lukuun ottamatta varmaankaan Viisi-yhtyettä, mutta muuten..

Totta kai niitä mainostetaan ja nostetaan esiin. Mitä noloa siinä on? Oooo... onpa noloa kun sisustusohjelmassa mainitaan kenen kalusteita ja tavaroita siinä käytetään... Parempi olisi kun kukaan ei kertoisi niin katsoja ei tietäisi mistä on kyse?!?!?

Nelosen ohjelman missä Lola juontajana ja siinä hämäsi se, että mielestäni häiden tärkeimpään asiaan eli morsiuspuvun valintaan ei käytetty sekuntiakaan aikaa!

Sitten joku kakun maistelu ja kaljan valinta saivat varmaan 15 minuuttia aikaa... Toivottavasti jatkossa näyttävät kun morsian käy kampaajalla ja ompelijalla / pukuvuokraamossa, joku pukuvuokraamokohtaus olis ollut kaikista mielenkiintoisin, nyt ei ollut puvun valinasta yhtään mitään.

Vaikkei ollutkaan ohjelman vika, niin tosi harmi, ettei kukaan tarkistanut, onko morsian paikalla sulhasen esityksen aikana!!! Ja tyhmää valita morsiamen yllätysnumeroksi riskialtis ohjelma; eikö kannattaisi ottaa joku idioottivarma eikä sellaista, minkä sää tms muuttuva tekijä voi pilata / latistaa?!

Ja Lolan ärrävika ärsyttää, ei voi mitään.

Subilla mainostettu lesbojen siunaamista, julkkis-ja punkhäitä... Hohhoijaa...

Meidän häät vaikuttaa ainakin mainosten perusteella ihan läpihuutohömpältä.

Satuhäät on se perinteisempi vaihtoehto, jolla on varmaan laajempi yleisö...

Lainaus:

Niillä juomilla ei edes ollut mitään erityisempää tekemistä häiden kanssa (kai nyt jokainen osaa käydä hakemassa tavallista lagerolutta ja siideriä kaupasta!), ja silti niistä jauhettiin ja jauhettiin... Tämä banaanilimonadi kuuluu meidän uutuustuotteisiimme jne. Noloa.Se subin ohjelma ei ollut oikein mistään kotoisin.
Nähtiinhän se jo viime syksyisessä BB:ssa, mikä oli vain iso mainos! Naurettavia viikkotehtäviä hätäisesti ympätty mainostajien tuotteiden ympärille.

vähän sekavan oloinen ohjelma oli. Tykkäsin enemmän satuhäistä. Meidän häiden morsian oli jotenkin hauska, se oli niin tohkeissaan siitä omasta tulihommastaan, mutta viis veisasi siitä, ettei nähnyt/kuullut sulhasen esittämää rappia. Itsekäs mimmi?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat