Vierailija

Kaikki kokemukset tervetulleita. Miten homma toimii, onko vesipuisto ok? pääseekö hotellin puolelta kivasti kylpytakissa altaille? Onko huoneissa ylipäänsä kylpytakit? Jne jne

Kommentit (8)

Onko vesipuisto siis kauppakeskus Jumbon alakerrassa vai onko siellä toinenkin kauppakeskus? Eikös siellä ole joku yhdyskäytävä Jumboon? Että ihan oikeasti pääsisi hotellihuoneesta käteväsi kuivin jaloin ja ilman ulkovaatteita Jumboon?Onko pukuhuone yhteinen miehille ja naisille, kun kerran on vaatteenvaihtokopit? Vai joutuuko lapselle ottamaan vaatteet molempiin pukkareihin, jos menee toisen kanssa ja lähtee pois toisen kanssa?

Me emme käyttäneet hotellin kylpytakkeja, vaikka siellä semmoiset olikin. Kylpylä on tavallaan ostoskeskuksen alakerrassa ja sinne mennään ostoskeskuksen läpi. Näin erään pariskunnan kylpytakeissa sinne menevän, mutta itse en haluisi ihmisten ilmoille kulkemaan kylpytakissa.Itse vesipuisto oli oikein kiva ja siisti. Lastenallas oli aika iso ja siinä oli liukumäki, vesileluja ja kellukkeita. Isossa altaassa oli villi virta ja pari poreammetta. Lisäksi oli hyppytorni ja vesiliukumäet. Ja pienille lapsille oli myös oma vesiliukumäki.Saunat ja suihkutilat olivat siistejä. Pukukaapit olivat aika pieniä, mutta tarvittaessa kassalta sai kahteen kaappiin avaimet. Pukuhuoneessa oli lisäksi semmoisia koppeja, joissa saattui vaihtaa vaatteet, jos ei halua muiden nähden riisua.

Mä en nyt tiedä mitä toi 6 yrittää provoilla mutta hotellin respa ei ole Jumbossa vaan Flamingossa ja Flamingosta on yhdyskäytävä Jumboon.

Ne on siis kaksi eri paikkaa. Flamingossa hotellin ja kylpylän lisäksi kauppoja, ravintoloita, baareja, keilailua ja golffia.

Ostosparatiisin kruunaa yhdyskäytävä Kauppakeskus Jumboon, jonka toista sataa erikoisliikettä ja myymälää laajentavat shoppailijan mahdollisuudet lähes ennennäkemättömiksi.

Ei ole Jumbon alakerrassa vaan Flamingon. Se koko systeemi on siis viihdekeskus Flamingo. Tavallisessa hotellihuoneessa ei ollut kylpytakkeja mutta superior-huoneessa ilmeisesti on. Itse olisin aivan hyvin voinut mennä kylpytakki päällä kylpylään. Hissillä pääsee oman huoneen kerroksesta suoraan alakertaan eikä siitä ole pitkä matka kylpylän kassalle.

Ei ole yhteinen pukuhuone vaan naiset ja miehet erikseen.

Kun käveleskelet kyseisessä paikassa ympäriinsä eri kerroksissa ja teet samalla ostoksia niin kas, yhdessä nurkassa todellakin on hotellin respa. Hyvä paikka, kannattaa käydä.

Vesipuisto on siellä Flamingon alakerrassa. Flamingo on tavallaan oma pieni ostoskeskus ja sieltä pääsee näppärästi yhdyskäytävää pitkin Jumboon.

Hotellihuoneesta pääsee toki kuivin jaloin kylpylään, mutta sitten joutuu tepsuttelemaan jonkin matkaa siellä Flamingon käytävillä.Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet. Käsittääkseni aluksi pukuhuoneet olivat yhteisiä, mutta hankaluuksien vuoksi ne jaettiin. Lapsille on siis otettava kahdet vaatteet, jos menee ja poistuu eri ihmisen kanssa.Mukavia uintihetkiä!

mutta oikeastaan kuvaisin Flamingosta seuraavasti: Jumbon yhdessä nurkassa on hotellin respa, josta lähtee hissit yläkerroksiin, joissa huoneet sijaitsevat. Ei siellä mitään yhdyskäytävää ole. Koko rakennelma on yhtä kauppaa, putiikkia, kahvilaa, ravintolaa... =) Voin kyllä suositella, näppärä käydä ostoksilla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat