Vierailija

Ristiäiset ylihuomenna ja ei ole pojalle nimeä! Auttakaa, tarvitaan miehekäs eikä mikää outo mutta ei myöskään liian tavis nimi! Eikä mitään vitsejä pliis :(

Kommentit (10)

mikä teidän pojalle tulee nimeksi? ehkä me saadaan siitä itsellemme myös nimi. ei me kuitankaan tunneta :) t. ap

ja kiitti vinkeistä, kokeillaan ehkä sitä kalenterihommaa.. :) ja kiitos myös nimiehdotuksista. nyt on vaan viime hetken paniikki ja kaikki nimet on käyty läpi ja enää ei mikään kuulosta hyvältä :(

Johannes on ok, samoin Tomas mutta aika ruotsalainen, Julius on kiva ja Aleksanteri, Kalle on huippu ja se olisi kiva yhdysnimessä.. Benjamin mietityttää. Nimi saisi olla uskottava.

ota heti kalenteri esiin ja listaa sieltä nimet jotka vois olla sopivia ja anna tai luettele niitä ääneen miehelle joka sano vaikka hep jokaisen nimen kohdalla mikä vois olla sopiva hänen mielestään ja laitat rastin niin eiköhän nimi ala löytyä, meillä on ristiäiset vasta laskiaissunnuntaina ja nimi löytyi jo maanantaina, oikein harmitti kun kesti peräti kaksi viikkoa löytää nimi tälle meidän ihanalle rääpäleelle! Joka on myös poika!=) ISo veljelle oli nimi jo syntyssairaalassa.

että eka taitettii paperi kaksin kerroin, sit toinen otti kalenterin ja kirjotti omasta mielestään hyvät nimet toiselle puolelle, sitten toinen teki samate paperin toiselle puolelle.(ei siis nähty toisen nimiä, eli ihan OMAsta mielestä hyvät kirjoitettii) sit paperi käännettii niin et näky molempien kirjoittamat ja sit sai toisen listalta heti viivata ne mitkä EI todellakaan käy ;) ei jääny enää montaa vaihtoehtoa.

sitten mietittiin yhdes mitkä vois olla toisia nimiä ja mitkä ekoja, ne omaan sarakkeeseen ja sit yhdistelemään nimiä. sit taas vuorotellen viivattii nimiä pois ja viimeseks jääny otettii. olipa vaikeesti selitetty, mut näin piti tehdä kun ei kertakaikkiaan osattu päättää tai ei toisen ehdottamat nimet kuulostanu hyviltä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat