Minkä kokoisen haalarin ostaisit nyt tammikuussa syntyneelle ensi talveksi?

Vierailija

Pienikokoiselle pojalle? Kiitos.

Kommentit (16)

Jokaisella on ollut seuravana talvena äp:n toppapuvut, siis niitä "vanhanmallisia", joissa koko 80cm. Nykyiset äp-haalarit taitaa olla koon tai kaksi pienempiä.. Noilla haalareilla on aina pärjätty hyvin koko talvi!

Riippuu tietty haalarin mallistakin, saimme aluksi Reiman 80cm haalarin ja se oli aivan liian iso! Malli oli tosin aika leveä. Nyt on Ticketin haalari (tuo74cm) jonne mahtuu hyvin alle villahaalari ja menee varmasti lopputalvenkin.

käytti yksivuotiaana 74 cm haalaria, synt. 54 cm ja painoi 4500 ja pienempi veljensä 3000 ja 49 cm käytti yksivuotiaana kokoa 92.ykkönen 1 v 76 cm ja kakkonen oli 86cm

ja mahtuu varmaan kevääseen asti. Oli syntyessään tuollainen 54cm 4800g mutta ei ne aina kasva ekana vuonna niin kauheesti. Ja ainakin Reiman/Jonathanin haalarit on tosi isoja.

Poika voi nyt olla pieni, mutta kun on vastasyntynyt, niin ei voi edes kasvukäyrää arvata. 74 cm tulee aivan varmasti pieneksi ennen ensi talvikauden loppua, jos 80 cm on aivan liian suuri alkutalvesta, niin sen kokoisia on kyllä kirpparit pullollaan. Niin kauan kun ulkona lähinnä istuu rattaissa ei ole edes kosteussuojauksella merkitystä.

On aika pienikokoinen. Pituus aikalailla nollakäyrällä ja paino vähän miinuksella. Mutta kun ei oikein voi ennustaa, onko syntyessään pienikokoinen poika vielä vuodenpäästä pienikokoinen, niin todella vaikea sanoa oikeaa kokoa.

On se kyllä vähän arpapeliä ostaa haalari näin paljon etuajassa... Mutta itsekin siihen sorruin, eli ostin lapselle joka tulee ensi talvena olemaan vähän päälle yksi haalarin kokoa 86, kun halvalla sain.Meidän lapset ovat kyllä isonpuoleisia, mutta silti tuntuu hurjalta että yksivuotias mahtuisi koko talven 74:än. Meillä se koko jäi pieneksi noin yhdeksän kuukauden kohdalla. 80 mahtui sitten kauan, koska iso vauva alkoi kävelemään opittuaan hoikistua hurjaa tahtia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat