Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinka monelle teistä kyseinen tuote on jo tuttu??

Ja mitä mieltä olette heidän muista lastenvaatteista??http://www.jesperjunior.fi/etusivu

Kommentit (10)

Haalarit on olleet tosi hyviä. Kokemusta sekä toppa- että välikausipuvuista. Hanskat sen sijaan ovat falskanneet, eivät ihan niin hyvät kuin esim. Reimatecin hanskat. Jesper Juniorin Nicholas-merkki on surkea, niin kuin joku jo mainitsi. Meillä on ollut kahden college-housut, jotka on venähtäneet heti ekassa pesussa leveyttä, ja samalla pituutta on lähtenyt. Muutenkin kyseinen merkki on todella leveää mallia, ei sovi hoikille lapsille.

Se eka oli tosi hyvä, kylläkin hirveän ruman värinen. Kesti hyvin vettä, minusta vastaavaa tavaraa kuin esim Remun puvut. Hyvä hinta-laatu -suhde.

Meillä käytetään enimmäkseen Jonathania, mm. cordura-housut maksaa vähemmän kuin perus-reimatecit ja on huomattavasti kestävämmät.Muuten J&J:n vaatteista Julia ja Nicholas merkit on tosi huonolaatuisia, no en tykkää niiden ulkonäöstäkään joten olen ostanut vain pari t-paitaa pojalle ja kesämekon tytölle. Mekko venyi heti tosi rumaksi lumpuksi ja paidat kauhtui jo ekassa pesussa, muutaman pesun jälkeen siniharmaan paidan kaulus oli lähes valkoinen.Sittenhän kaikki muut merkit onkin näitä kalliita laatumerkkejä, esprit on suosikkini koska ne kestää kyllä nätteinä lapselta toiselle

mutta siskoni on kehunut kovasti ja ostanut omalle tyttärelleen.

Tästä innostuneena rupesin itse kotimyyjäksi tähän :)

Nimeäni en julkaise, koska silloin olisi mainostamista ja jokainen kyllä nimilistan löytää nettisivuiltamme ja oman paikkakuntansa.AP

Meillä on monta Jonathan-haalaria ollut käytössä. Tällä hetkellä 2-vuotiaalla toinen haalari Jonathan ja toinen Reimatec. Myös syksyn välikausiasu oli Jonathan.

Mielestäni ovat laadukkaita, lämpimiä, Hyvin tuulta ja vettä pitäviä.

En keksi mitään moitittavaa. Aion ostaa kyseistä merkkiä jatkossakin.

Toisekseen... No, opettele myymään tuotteita ihan muilla meriiteillä, mitä av-mammoilta saat. Hyvä myyjä susta tulee, kun käytät omilla lapsillasi niitä vaatteita myös, sisävaatteet mukaanlukien.

t. myyjä myöskin

Tällä hetkellä kahdella lapsella *Jonathan-toppahaalarit ja yhdellä Lennen. Hyvät ovat olleet, pitävät vettä ja tuulta eikä kestävyydessäkään ole ollut moittimista. Parilta tutulta tosin on saumat pettäneet juuri tuossa *Jonathan-mallissa, tehdas on kyllä korjannut tai toimittanut uuden tilalle. Välikausihaalareitakin on useita eikä niissäkään ole moitittavaa.Sisävaatteita on myös ollut jonkun verran, mitoitus on meidän lapsille sopiva. Meillä ei ole ollut ongelmia värien kanssa, hyvin ovat pysyneet paikoillaan.

Uusimmat

Suosituimmat