Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paljon teillä kuluu kuussa rahaa laskujen jälkeen?? Ruoka yms

Vierailija

Yritän pysyä pois vaate yms kaupoista ja laittaa rahaa sivuun heti palkan tultua. Nyt latoin ensin meinasin 360e sit päädyin satasen pienempään summaan. Kun tuolta tavoitetililtä menee maksu jos nostaa yli 4 kertaa vuodessa.

Säästöjä muutenkin kun asunto just myyty eikä vielä uutta mut saan joka kuu tuhlattua koko palkan johonkin niin yritän nyt tällaista.

Käyttörahaa reilu 1000e, minä ja 2 lasta (+ukko jolla omia tuloja, eikä juuri yhteisiin laskuihin osallistu eli lokkeilee...)

Kommentit (8)

ja ruokaan yms. käyttötavaroihin menee 600e kuussa. Syödään kotona lämmin ruoka 2krt/pv, joten kun lapset menee hoitoon niin varmaan tuokin summa pienenee...

Ruokaan, pesuaineeseen, wc-paperiin jne. käyttötavaraan + bensaan menee 1000 e kuussa. Ruuan+pesuaineeseen jne. menee n. 750, bensaan loput. Tuohon 750 e voi sisältyä myös hanskoja, pipoja, jne. pientä lastenvaatetta sekä koiranruokaa. En pihistä, enkä tuhlaa.

Laskut on siis maksettu ja säästöön laitettu 400 euroa. Varsinaiseen elämiseen rahaa jää tälle "pihistelykuulle" joku 300 euroa. Saa nähdä miten pärjätään ;) Perhekoko on siis 1 aikuinen ja yksi kouluikäinen lapsi.

tulee bonarit 50-100 e. Ostamme oikeastaan kaiken ruuan, vaatteet, kengät ja muut sieltä.Bensa on ilmaista ykkösautoon, kakkosautoon menee ehkä 50 e dieseliä yms kulut. Mies sitten tuhlaa yleensä loppurahat tililtä jonnekkin, mutta vaikka välillä rahasta on niukkaa, niin elämme aika hyvin.

Uusimmat

Suosituimmat