Miten sen "kalapuikko"-pojan äiti ilkeää naamaansa missään enää näyttää, häirikköpoika

Vierailija

on riittävä kerta-annos + muut ateriaan kuuluvat lisukkeet

Sivut

Kommentit (53)

Asiasta. 3 kalanpalaa ei riitä lisukkeineen 13-vuotiaalle nuorelle. Ei ainakaan meidän perheessä, jossa huolehditaan ruuan riittävästä saamisesta.

Ja kasvatusasioista, jos et tunne kyseistä perhettä, miten voit arvostella heidän kasvatustaan!

Mediassa on nimenomaan kerrottu, että poika itse pudotti tarjottimen lattialle, kieltäytyi siivoamasta jälkiään ja poistui kotitalousluokkaan.

Tyhmäkin jo tajuaa, että pojan käytös on ollut niin hyökkäävää, että poliisien kutsuminen paikalle on ollut välttämätöntä. Tuo kaikki muu vandalismi, jota pojan on kerrottu harrastaneen, kertoo, että todennäköisesti on kyseessä melko haastava lapsi. Siitäkin huolimatta tuntematta poikaa ja hänen perhettään, en lähtisi äitiä morkkaamaan. Eihän sitä tiedä, kuinka epätoivoisia vanhemmat voivat oireilevan murrosikäisen kanssa olla.

vaan ensisijaisesti vanhemmille! Koulun tehtävä on opettaa lapset laskemaan, kirjoittamaan ja antaa yleissivistys. Vanhempien velvollisuus on kasvattaa lapset kunnioittamaan aikuisia ja sääntöjä. Kyllä opettajia käy sääliksi, jos luokassa on 30 huonosti käyttäytyvää lasta, joiden kasvatusvastuukin on sysätty yhdelle opettajalle!

koulussa ruokaa, kun monissa maissa ei ole koko kouluruokailua ja kehitysmaissa nähdään nälkääkin... Eipä taida osata kunnioittaa ruokaa tämä Aleksi.

Lainaus:

jokainen perhe ja vanhempi on velvollinen katsomaan lapsen perään, että lähtee kouluuun syötyään kunnon aamupalan. Ylilyönneiltä vältytään näin.
Meillä on koululainen, joka syö kunnon aamupalan: Puuro ja hedelmän, leipää ja kaakaota, muroja + hedelmää jne. Mutta, koulu alkaa joka aamu yhdeksältä ja ruokailu on viikolla jaksotettu ihan epäsäännöllisesti. Yhtenä päivänä viikossa tilanne on se, että koulu alkaa tosiaan yhdeksältä ja ruokailu on 10.20 Sinä päivänä koulu kestää kahteen, jonka jälkeen menee iltapäiväkerhoon (kyseessä siis ekaluokkalainen). Aamupalan jälkeen ruoka ei 10.20 maistu (herranen aika, päiväkodissakin syödään vasta puoli kahdeltatoista kun aamupala on syöty kahdeksalta) ja iltapäivällä on kauhea nälkä, Koulussa on maksullinen välipala, joka on ihan ok, mutta kaikilla ei välttämättä ole varaa ostaa välipalaa.Tiedän ettei liity aiheeseen sinänsä, mutta ei kotien vastuulle kuitenkaan ihan kaikkea voi sysätä ja uskon että tuon ikäisellä pojalla on todella nälkä jos ruokailu on vaikka kahdentoista maissa ja kouluun on tultu kahdeksaksi.Sinänsä poika käyttäytyi toki huonosti ja aikuisillakin taisi mopo vähän keulia.

Lainaus:

Asiasta. 3 kalanpalaa ei riitä lisukkeineen 13-vuotiaalle nuorelle.
Ruokalistat ja annoskoot päätetään jossain aivan muualla kuin koulun keittiöissä. Keittäjät vain tekevät mitä ylemmältä taholta käsketään!

monessa koulussa ruokaa ei ehdi ottaa lisää.

Meillä tyttö valitti aina nälkää ja sanoin, että ota hyvä ihminen enemmän ruokaa koulussa niin sielläkin annokset määrätty ja aika ei riitä ottaa lisää ruokaa.

Viimeisinä tulleet saavat sen yhden annoksen ja sitten pitääkin lähteä välitunnille kun seuraavat ryhmät tulossa syömään.

Otin tämän puheeksi vanhempainillassa ja valittelivat, että näin usein on.

Eli annokset kouluissa pitäisi saada jo kerralla isommiksi.

jotka vaan säälittelevät pikku Aleksia, joka ei sadistisesti saanut ruokaa...kyllä on jotain vialla ihan muualla kuin kouluruokailussa, jos lapset ulostaa ilmastointikanaviin ja v....lee henkilökunnalle minkä ehtii.

ei niitä poliiseja varmasti kutsuttu paikalle kelapuikkojen takia, tsiisus!!!

Se Vantaankosken koulu on niin alinta sakkaa kuin olla voi. Henkilökunta on jo vuosia ollut ihan pimeätä, eikä tämä mikään ensimmäinen ylilyönti ole. En tajua että joku päästää lapsensa tuollaiseen laitokseen! Ei ihme että nuorisolla on ongelmia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat