Voiko uudesta asunnosta tarjota, jos oma vielä myymättä ?

Vierailija

Tuskin kukaan moiseen ehtoon suostuu.

Kommentit (5)

Jos myyjä sellaisen kelpuuttaa. Myyjä voi myös pidättää itsellään oikeuden jatkaa asunnon myymistä. Eräälle kaveripariskunnalle kävi niin, että he tekivät omakotitalosta ehdollisen tarjouksen eli ostavat sen kun saavat vanhan asuntonsa myytyä. Myyjä hyväksyi tarjouksen, mutta jatkoi asunnon myymistä muualle. Myyjä löysikin toiset ostajat ennen kuin kaverit olivat saaneet asuntonsa myytyä. Sitten iskikin pieni paniikki kun vanha asunto meniki kaupaksi ja piti uutta omakotitaloa alkaa etsimään. Tämä oli siis vielä silloin kun asunnot menivät kaupaksi vähän eri tahtia kuin nykyisin.

takaa, jos aikoo tehdä suoraan tarjouksen ilman ehtoja.Ei niissä tarjouksissa muuten mitään määräaikoja tarvita, se tarjous on voimassa siihen asti, kunnes oma asunto menee kaupaksi, tai myyjä saa myytyä asunnon jollekin, joka antaa rahat käteen.

Tällä hetkellä tosin useat kaupat raukeavat juuri sen takia, ettei oma asunto olekaan mennyt kaupaksi ennen määräaikaa. En tiedä milllaisia määräaikoja (=tarjouksen voimassaoloaikoja) yleensä tällaisissa käytetään, luultavasti myyjä suostuu vain muutamaan viikkoon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat