Israelista vouhkaaminen on tekopyhää hurskastelua

Vierailija

Ei suoraansanottuna kiinnosta pätkääkään se kuinka monta siviiliä on milloinkin kuollut ja mielenosoitukset ovat tekopyhää hurskastelua.

Sivut

Kommentit (29)

Jos Israel tuhotaan, seuraavaksi soditaan Euroopassa. Johan nämä Hamas-mielenosoittajat ovat panneet suuria kaupunkeja säpäleiksi, kun ovat rauhan uskonnon edustajina osoittaneet mieltään rauhan puolesta.

kuin parikymmentä miljoonaa natsien uhria. Tässä taas osataan suhteuttaa.Ja antaako kukaan järkevää vastausta siihen, miksi tsetsenian sota ei ylittänyt Suomessa edes uutiskynnystä, saati sitten, että kukaan ei uskaltanut protestoida sitä yhtään mitenkään, vaikka uhreja tuli hurjan paljon enemmän, ja tekijä oli sentään naapurimaamme?Eiköhän kyse ole jostain muusta kuin uskonnosta tässä asiassa, ihan pelosta ja itsekkyydestä vaan. Todellisiin ongelmiin ei uskalleta puuttua, koska halutaan itse elää turvassa.

Kyllä siinä on kyse ihan todellisesta ongelmasta, on väärin ajatella että uhreja pitää olla miljoonia ennenkuin niistä SAA puhua.Kyllä Tsetseniasta puhutaan ja kantaa otetaan, mutta Suomen media on kuitenkin aika pientä eikä jokainen uutinen pääse eetteriin.

Pitää vaan seurata tieodotusvälineitä tasapuolisesti, niin huomaa tämän kyllä.Helsingissäkin on mielenosoituksia lähes päivittäin, mutta kaikkia ei lehdissä noteerata, niitä on yksinkertaisesti niin usein.Mikä se Tsetsenian tilanne on nyt, tiedätkö muuten itsekään?Israelin tilanne ja toimet tulevat vaikuttamaan koko maailmaan, koko Euroopan turvalisuustilaneeseen. Tämä on ikävä totuus.

Ei muuallakaan maailmassa noin vain rajoja ylitellä, paperit pitää olla kunnossa. Monella Gazalaisella ei ole passia eikä edes henkilöllisyyspapereita.Tämä juutalainen propaganda että aranbimaiden tulisi hoitaa palestiinalaiongelma ja päästää Israel kuin koira veräjästä, on kyllä täyttä P:tä!

Pitäisikö palestiinalaiset vain sysätä syrjään, riistää heiltä loputkin oikeudet?Heillä on OIKEUS asua siellä missä ovat asuneet tuhansia vuosia, heidän ei pidä antaa periksi terrorin edessä. Sitä mieltä minä olen, väkivalta ei saa voittaa.

Tsetseniassa on tuohon Israelin tilanteeseen verrattuna tehty ihan mielettömiä hirmutekoja, ja kyse oli sentään naapurimaastamme, mutta ei ollut Tuomiojasta eikä kumppaneista mihinkään.Eikä paljon kenestäkään muustakaan. Siinä lakaistiin yksi kansa oikein kunnolla lakoon, mutta mitäpä siitä. On paljon helpompaa kritisoida demokraattista ja turvallista Israelia, kun ei oikeasti tarvitse pelätä oman turvallisuutensa puolesta. Kun ei se tänne hyökkää.

on heitelty raketteja ym. vuosikausia ja ihmiset siellä elää jatkuvassa pelossa? ja tarkoitusella nimenomaan siviilikohteisiin. Hamas sen sijaan itse tarkoituksella piiloutuu juuri siviilikohteisiin ja lasten ja naisten selän taakse toivoen ettei heitä sen vuoksi pommitettaisi. Ihmiskilpiä käyttämällä se saa mediam huomion ja Israel joutuu syntipukiksi monen mielestä. terroristeja Hamas on ja sääliksi käy tavallisia Gazalaisia, jotka hamasin vuoksi joutuvat uhreiksi.

palestiinalaiset ovat ahdettu Gazan kaistaleelle, he eivät voi paeta mihinkään.. he ovat vankeina siellä ja Israel lahtaa armottomasti tekemättä eroa siviilien

ja taistelijoiden välillä.Luuleeko Israel näin saavuttavansa rauhan? Tämän sodan mielettömyys on se joka saa ihmiset liikkeelle.Minusta jo yksin sekin että Israel tappoi tarkoituksella suomalaisen ja käyttää kiellettyjä aseita, asuttaa miehitettyjä alueita on jo ISO RIKOS!Muka demokratia ja paskat! Pelkkä natzivaltio se on. Hitlerikin olisi kateellinen.

että jos muslimiterroristit saisivat tahtonsa läpi, ja tuhottua Israelin, niin eivät kai he siihen lopettaisi. Meitä eriuskoisia riittää. Niin että Burkhaa vaan siitä sovittelemaan.

tai sitten tekopyhät uskovaiset, joiden mielestä pitäisi vaan katsoa läpi sormien, kun ns. "pyhä" kansa raukkamaisesti murhaa LAPSIA ja muita siviilejä, joilla ei ole minkäänlaista paon mahdollisuutta.Ja taitaa olla niin, että nuo pirulaiset ovat ihan itse keksineet olevansa muka joku jumalan valittu porukka ja sillä paskalöpinällä ratsastaen kuvittelevat olevansa etuoikeutettuja tekemään näitä hirmutekoja. Todellakin vetävät vertoja (kyseenalaisine keinoineen) jopa natseille, kuten 8 osuvasti totesi.

ikaista peliä siellä, ja ihmiset vielä nielee ison osan niiden propagandasta,

tai ehkä ne silmät alkaa kohta avautua noilla muslimiterroristejakin hyysäävillä...

Miten ne saavat ne aseensa ja rakettitehtaan aineet sinne? Jup, niitä tunneleita myöten joita on kaivettu kymmenittäin Gazasta Egyptin puolelle. Miksei niitä käytetä mihinkään rakentavaan, normaaliin kauppaan tai ihiset sitä kautta soptaa pakoon.

No kun, Hamas ei halua sitä. Sille on edullisempaa, että paljon palesiviilejä kuolee, mieluiten lapsia.

ylitiöpäisen naivia kuvitella että 1.5 miljoonaa ihmistä kaiken tämän jälkeen, tosta vaan jäättäisivät kotinsa (jättäisitkö sinä?) ja menisivät toiseen maahan jolla on itselläänki tarpeeksi ongelmia ja samalla antaisivat samalla viestin maailmalle että palestiinalaiset ovat heikkoja ja väkivallan edessä tulee AINA nöyrtyä?

Minä luulen että Gazassa on menetetty nyt paljon, ihmisiä kuollut, infrastruktuuri tuhottu, kaikki mennyt mutta yhteishenki on varmasti korkealla, he eivät kykene nujertamaan heitä.. ainakin niin toivon.

joten sen takia tämä kohu on aktuelli nyt. Mielestäni EU maiden pitäisi katkaista diplomaattisuhteensa Israeliin näin alkajaisiksi. Käsittämätöntä, että tuollaista massiivista hyökkäystä katsotaan läpi sormien.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat