Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eki kihomatoja tod.näk. esikoisella. Pitäisi syödä Pyrvin kuuri. Lääkäriltä sain luvan antaa kuurin myös vauvalle, jota imetän tällä hetkellä, mutta imetys on kielletty kuurin aikana, eli kuinka kauan? Kuinka kauan on kuurin aikana??? Lääkäri ei osannut sanoa.......Onko joku saanut oikeasti ohjetta tähän. En oikein ilkeäisi olla ottamatta lääkettä, muuten saadaan madot vielä takaisin ja sitä en tod. halua.Kiitos asiallisista vastauksista jo etukäteen, nyt vaihtamaan lakanoita...

Kommentit (11)

Olitkos arvauskeskuksessa... Ei nyt oikeen lääkärin logiikka pelittänyt. Oliko Blondi? Siis saat antaa vauvalle lääkkeen, mutta et imettää ettei vaan kulkeudu joku prosentti lääkkeestä vauvaan, hohhoh...Meillä oli kihomatoja kun nuorimmainen oli puolivuotias. Annoin puolikkaan pyrviniä ja imetin normaalisti. Jouduimme ottamaan vielä Vermoxiakin, ja sitäkin sai myös puolivuotias ja tietysti imetin. Epäilin raskausaikana että meillä olisi matoja ja soitin tertatologiseen: saa ottaa ohjeen mukaan myös raskausaikana! Tuolle lääkärille en kyllä uskaltaisi itse mennä toista kertaa, sen verran on ajattelussa epäloogisuutta, ties mitä diagnoosia heittäis, hehhheeh

vauva on nyt 7,5 kk ja n. 7-8 kg. Lääkäri sanoi, että voin antaa kokonaisen tabletin, en kuitenkaan uskaltanut antaa kuin puolet...Millaisia ohjeita muut ovat saaneet???

onko mitään käytännön ohjeita, meillä nyt vaihdettu petivaatteet ja pyyhkeet, tarkoitus olisi siivota vielä vessat (taas, siivosin eilen) ja imuroida. Pitäisikö lattiat ihan pestä, entä pesittekö lelut, esim. pikkulegot meillä tämän esikoisen ahkerassa käytössä. Muilla perheen jäsenillä ei ole ollut oireita. Vain esikoisella ja nekin alkoivat eilen.

Mutta ihmettelen vielä sitä Tk-lääkärin antamaa ohjetta, että ei saisi imettä mutta saisit antaa sen lääkkeen kuitenkin vauvalle jota imetät--? :) Ei tainnut ihan lääkäri taas olla perillä ja paneutua ohjeeseen jonka antoi! Eihän ne Pyrvinit imeydy varsinaisesti vaan tulevat sitten ulosteen mukana, värjäävätkin sen..siksipä eivät tehokkaan niihin muniin kun ei se lääke jää sinne elimistöön.Todellakin meillä annettiin 9kk tai alle olevalle vauvalle aikanaan. Ei hänellä ollut oireita mutta annettiin varalta kun riski oli suuri, että olisi. Ja lääkärin ohjeella tämän ikäiselle siis.

Uusimmat

Suosituimmat