Kauanko toimii vanhemmat + 2 lasta samassa makkarissa?

Vierailija

Enkä siis tarkoita mitään perhepetijärjestelyä - mikä sekin olisi ihan jees, mutta ei toimi meillä. Esikoinen on niin kova pyörimään ja potkimaan, ettei silloin nukkuisi kukaan. Minkä ikäisiä lapsia teillä vielä nukkuu samassa makkarissa vanhempien kanssa, siis niin että kaikilla on ihan mukavaa?

Kommentit (4)

MoiMeillä melkein 3 v ja 5 1/2 vuotiaat nukkuu vielä samassa huoneessa meidän kanssa ilman ongelmia. Ollaan kyllä nyt mietitty, että joskus keväällä tehtäis huonejärjestelyjä niin että lapset saisivat ison makuuhuoneen yhteiseksi ja me siirtyisimme pienempään, joka tällä hetkellä toimii lasten lelu- ja leikkihuoneena.

kunnes vanhempi oli 4v ja nuorempi 2v. Mutta kyllä kaipasimme jo omaa rauhaa viimeisen puoli vuotta! Sitten saimme remontin tehtyä ja lapset omaan huoneeseen. Tosin ovat taas alkaneet kipittää sieltä yön aikana meidän sänkyyn...

samassa makarissa ollaan kaikki. Mietinnässä on isomman siirtäminen omaan huoneeseen, mutta toisaalta ei vielä ainakaan häiritse pätkääkään.. Toinen vaihtoehto on laittaa sitten molemmat yhteiseen huoneeseen kunhan pienempi siirtyy pois pinniksestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat