miksei saisi puhua lapsien tekemisestä?

Vierailija

.

Kommentit (10)

Ymmärrän kyllä että kaikilla se ei onnistu helposti, joillakin ei lainkaan. Mutta varmaa on että jos ei niitä (lapsia siis) edes yritä tehdä, ei niitä todellakaan myöskään mistään vain "saa".

Jumala ei voi suoda kenellekään lasta, piste.

Lapsia tulee, kun äiti ja isä heitä tekevät.

Se, että kaikki eivät tekemisestä ja yrittämisestä huolimatta lapsia saa, ei muuta tätä tosiasiaa miksikään.

me tehtiin lasta 4 vuotta, ovistikutettiin, mitattiin lämpöjä, tarkasteltiin limoja, niin ja tietty harrastettiin seksiä niin viimeisen päälle, tehtiin 3 keinohedelmöitystä jotka epäonnistuivat. sitten lakattiin yksinkertaisesti tekemästä eli unohdettiin koko asia. lähdin opiskelemaan yliopistoon ja hankin koiranpennun, sittemmin myös 2 kissanpentua, samalla hankin myös hirvittävän opiskelu- ja työstressin, jonka seurauksena luulin kuukautisten jääneen pois. Jotenkin älysin tehdä raskaustestin, joka oli positiivinen, ja olin silloin jo viikolla 12. Eli me saatiin se lapsi ihan tekemättä, sanokaa mitä haluatte=).

Siis juu, toki tiedän, etteivät kaikki noin vain saa niitä lapsia, mutta siinä vaiheessahan sitä yritetään ja TEHDÄÄN lisää, entistä suuremmalla vaivalla ja toiveilla ammattiavullakin. Yhtään sellaista lasta en tiedä, joka olisi noin vain saatu yllättäen ja pyytämättä, vaivaa näkemättä. Minun mielestäni lapsia ei saada, ne tehdään. Aina ei tietysti tule tekemälläkään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat