LAPSILLE LISÄÄ RUOKAA SUOMEN KOULUHIN!!!

Vierailija

On se kumma, jos lapset valittaa nälkäänsä-

eletään sentään hyvinvointi-Suomessa.Kouluhin isommat ruoka-annosmäärät lapsille!

Kommentit (19)

tavallinen ruoka. makeaa ja höttyruokaa pitäisi olla. Jos viittaat tuohon kalanpala juttuun niin uutinen on muuttunut matkanvarrella kalapuikoista kalan palaseen, jotka ovat aivan eri kokoluokkaa.

niin erikoista, ettei se kelpaa. Vaikka ruokasuositukset on muuttuneet enemmän kasvisten suuntaan, en itsekään ymmärrä, että esim. selleriä ja purjoa tungetaan joka kalaruokaan. Jos ruoka olisi selkeätä ja kasvikset erillään , niin saattaisi menekki lisääntyä. Eikä ehkä menisi niin paljon ruokaa jätteeksi kuin nyt!

että osalle oppilaista se kouluruoka on päivän ainoa ateria. Kotona ei välttämättä ole varaa ruokaan. Nyt lomautusten ja irtisanomisten myötä yhä useampi perhe ajautuu tilanteeseen jossa ei yksinkertaisesti ole rahaa ruokaan.

Karkasi...Jos lautanen täytettäisiin lautasmallin mukaan: puolet kasviksia , neljäsosa perunaa ym ja neljäsosa kastiketta tms, lisäksi maitoa ja pari näkkäriä, nälkä lähtisi.

Mutta suurimman koululaisista lautasen täyttää peruna ja kastike. Kokemusta on...Tähän kun lisätään ne oppilaat, jotka ovat sitä mieltä että keittojen ja kastikkeiden parhaat palat kuuluvat heille eikä tasapuolisesti myös muillekin. Ruokavuoron viimeisenä ei ole kiva syödä. Ruokavalvojana on ollut tosi typerää lappoa kebab-lihaa pois oppilaan täydeltä lautaselta, jossa muuta ei ole.

Vartiokylän ala-asteella (hki) rehtori on sanonut, että mistä tahansa muusta tingitään, mutta ei ruoasta. Jokainen lapsi saa syödä niin paljon kuin haluaa.

Lainaus:

että osalle oppilaista se kouluruoka on päivän ainoa ateria. Kotona ei välttämättä ole varaa ruokaan. Nyt lomautusten ja irtisanomisten myötä yhä useampi perhe ajautuu tilanteeseen jossa ei yksinkertaisesti ole rahaa ruokaan.
ja vanhempien kuuluisi järjestää se toinen ruoka. Jos kotona on tällaisia ongelmia ja ope saa tietää, open kuuluu ilmoittaa sossuun. Sitten vanhemmat hermoo kun on tehty lastensuojeluilmoitus.t. yx ope, *vierestä joitakin riitojaseurannutPS kouluille annetut ruokamäärärahat on todella pieniä joillakin kouluilla.

voisi laittaa maksulliseksi niin tulisi syötyä? En tajua tätä Suomen kommunistisysteemiä, missä mikään ei saisi maksaa mitään, mutta silti kaikki valittavat ihan simona kun ILMAINEN kouluruoka on niin huonoa eikä sitä ole tarpeeksi. Minusta kouluruuasta pitäisi tinkiä ensimmäisenä ja sijoittaa nekin rahat päteviiin opettajiin. Meidänkin poika oli menossa englanninkieliselle luokalle, mutta kun havaitsin ettei se sen 'englanninkielinen' opettaja puhu englantia edes yhtä hyvin minä itse, päätin laittaa lapsen normiluokalle, jonka opettaja muuten myös ihan tumpelo vaikka nimellisesti pätevä onkin.

yhtään sen enempää, vaikka ne on ympätty sinne ruokaan. Ovatpahan vaan syömättä, jolloin ne omasta mielestäni hyvin erikoisilta kuulostavat ruoat menevät jätteeksi ja kaikki ovat sitä mieltä, että kouluruoka on pahaa. Väitän edelleen, että jos ruoka olisi selkeämpää ja vihannekset erikseen vapaasti otettavana niin lopputulos olisi kaikkien kannalta parempi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat