En halua Facebookissa kaveriksini kun niitä jotka oikeasti ovat kavereita.

Vierailija

Se että on joskus ala-asteella ollut rinnakkaisluokalla ei musta riitä.

Sivut

Kommentit (31)

hyvin vähän on näitä puolituttuja ilmestynyt, viime viikolla mietin pitkään yhtä tyyppiä että kuka hän on... lopulta tajusin. Ei mulla ole fb:ssä mitään sellaista mitä ei saisi puolituntemattomatkin nähdä.

ja jos olet hyväksynyt, myöhemmin voit lempata ne pois. Mä hyväksyin joitakin tyyppejä kohteliaisuudesta, mutta poistin ne myöhemmin -varsinkin ne, joilla on paljon kavereita eivät eroa huomaa.

Niin sinne tosiaan saa rajauksia et jos vaan ei halua ketään ylimääräsiä kaverijoukkoonsa niin ei muuta kun estot päälle.Toisaalta en mä sinne laita mitään semmosia kuvia mitkä olis mitenkään kauheen salasia, kun tietäähän sen et ne tiedot menee eteenpäin just niiden kommenttien kautta joillekin tuntemattomille, mut ei mua ainkaan hirveesti kiinnosta jonkun tyypin kuvat ketä en edes tunne.Tosiaan voi niistä tyypeistä kieltäytyäkin jos ei oikekasti halua joitain tutun tuttuja kaverikseen, ei kai tuo nyt niin paljon loukkaa ja jos on ollut suunnilleen jollain rinnakkaisluokalla eikä ole kun jonkun sanan vaihtanut niin tuskinpa sitä ihmistä hirveesti harmittaa.....

ja sitten piilotetaan se niin ettei kukaan näe mitään. Mun yksi kaveri on ihan friikki tuon suhteen, monta kertaa varmistaa että "ethän nyt säkään varmaan näe". Miksi olla fb:ssä jos kukaan ei saa nähdä mitään ;)

hylätä kutsua. Olen siis hyväksynyt sellaisiakin ihmisiä joitten kanssa en ole sanaakaan vaihtanut reilusti yli kymmeneen vuoteen... Sellaiset jätän huomiotta joita en ihan oikeasti todellakaan tunne lainkaan, mutta kaikki juuri tuollaiset "olimme rinnakkaisluokalla vuonna silloin ja tällöin" olen hyväksynyt.Ärsyttää, että olen tässä asiassa näin saamaton. Vihaan ihmisiä jotka keräilevät fb kavereita, mutta nyt näytän itse samalta kun listoilla on ties mitä tyyppejä...

Olen huomannut, että mun "news" -osioon tulee usein näitä "Maija meikäläinen on kommentoinut vaikka Timo Tuntemattoman kuvaa" -juttuja. Mä en siis tunne koko "Timoa", mutta AINA olen päässyt katselemaan koko albumia, olen nähnyt vaikka ties mitä mun mielestä aika henkilökohtaisiakin kuvia just ton kommentoinnin kautta. Profiilit muuten ovat yleensä suljettuja, mutta ko. albumin olen aina päässyt näkemään, jos jokin omista kavereistani on jotain kommentoinut.Tämän vuoksi itselläni on vain profiilikuva (1 kpl), koska en halua kaverin kavereiden näkevän kuviani.

joka jatkuvasta "ohita"-pyynnöstäni huolimatta lisäsi minut uudelleen ja uudelleen ja uudelleen kaveriksi. Nyt olen jättänyt sen pyynnön roikkumaan sinne eli en ole vastannut juuta en jaata. Sille tyypille näkyy nyt siellä siis vaan että kaveripyyntö odottaa, tai jotain semmosta.Mäkään en todellakaan halua mitään kumminkaimoja itelleni kaveriksi. Profiilin olen tehnyt siksi että oikeat ystävät ja läheiset näkee mitä kuuluu ilman että tarvii koko ajan olla oikeasti yhteydessä. Ystäviä on ympäri Suomea ja muutama maailmallakin. Fb on hyvä keino pitää ihmisiä ajantasalla ja jakaa vähän kuviakin... En kestä niitä jotka keräilee kavereita!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat