Jokainen lapsi tarvitsee oman tietokoneen kotiin?

Vierailija

Toinen lapseni on nörtti

ja toinenkin tarvitsisi tietokonetta koulun antamiin tehtäviin ja lukiharjoituksiin

( ilmainen Ekapeli, www.lukimat.fi)-kaipa se on toinenkin tietokone lapsille kotiin ostettava?Onko jollakin jo?

Kommentit (8)

Vierailija

me ei ainakaan ikimaailmassa osteta toista konetta. Yksi on ja siihen jää, lapset hankkikoon omat koneet isona omilla rahoillaan. Ei tietokoneella tarvitse kenenkään asua.

Vierailija

Mie en ainakaan aio lapsille omia tietokoneita ostaa. Yks kone perheessä riittää. Helpompi vanhempana opastaa ja kontrolloida lasten tietokoneen käyttöä kun niillä ei oo omia koneita. Hommatkaa vaan lapsille omat koneet omiin huoneisiin, niin ne voi rauhassa surffata jossain ihmisvihaajasivuilla ja lähetellä IRC galleriaan itestään alastonkuvia pedofiilejä varten.

Vierailija

(ei saa pelata, vaan kirjoittaa serkulle/mummolle/kaverille sähköposteja, lukee wikipediaa, harjoittelee matikkaa, tekee harrastukseensa liittyvää kotisivua jne)Pienemmillä ei omaa konetta, saavat sitten kun tarvitsevat tai sitten lapset käyttävät samaa konetta.Vanhemmilla omat molemmilla. Itse en voisi kuvitella elämää ilman omaa konetta.Ja juu, meillä ei ole telkkaria eikä tule lehtiä joten uutiset ja viihde tulee netin kautta.

Vierailija

Viime jouluna tuli vasta toinen kone.

Siihen asti pärjäsimme tällä yhdellä. Kukaan ei jumita koneella liikaa kun muutkin tarvitsevat sitä.

Vierailija

Lapset saavat kaiken, minkä haluavat???? Kyllä sen nörtin on ymmärrettävä, että kone on yhteinen eikä hän voi sitä omia.Nörtti voi tehdä töitä ja ansaita rahaa ja sitten ostaa omilla tienesteillään oman koneen. Et tosin maininnut nörtin ikää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat