Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

jotka ovat vain yhtä ajan tappamista. Numerot annettu, kokeet pidetty ym. Nyt vain ollaan ja odotellaan että päivät kuluu....

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta kehittäviä prokkiksia näille viime viikoille? Teatteria, improvisaatiota, lautapelejä, aliasta, retkiä museoihin. luontoon jne.Taidat olla itse hiukkasen väsynyt, koska tekemistä kyllä piisaa!

arvioinut jo oppilaani. Viimeiseksi viikoksi keksin aina jonkun hauskan prokkiksen. Yleensä mulla on koko luokka koko ajan kun aineenopet tarvitsevat aikaa... öö, johonkin.

Teemme kirjasen kesäksi tai tutkimme luontoa, teemme näytelmiä, opitaan hauskoja laskukikkoja jne

t. ope

Peruskoulussa minusta oli tosi mukavaa, jos koulussa pelattiin vaikka jotain lautapelejä tai leikittiin jotain oppiaineeseen liittyen. Esim. kielten tunneilla pelattiin Aliasta ja sanat piti selittää vieraalla kielellä. Onnistuisiko joku tuollainen tekeminen?

Tokaluokkalaiset sen kun puurtavat edelleen ja läksyjä piisaa! Loppuisikohan läksyt niin, ettei nyt sentään kesälomaksi enää puuhaa tulisi? Joka päivä sivutolkulla matematiikan tehtäviä, äidinkielen luetunymmärtämistä ja kirjoitelmia. Samanlaista ollut koko tokaluokka ja ekaluokkakin. No, onpahan tullut tosi osaavia oppilaita ko. luokalta!

Tämän jälkeen on ohjelma sulkeutunut. Joten ei paljon auta vaikka kuinka haluaisi numeroita miettiä kuluvalla viikolla. Ja perusasteella opetan, sekä ylä-että alakoulussa.

'

Oppilaat päästäisin mielelläni aikaisemmin kotiin mutta kuljetusten takia ei voi. Yhtään ylimääräistä kuljetusta ei saa tulla.Ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat