Vierailija

toi nainen synnytti kun huoneesa oli sen mies, äiti, isä ja veli... ja niillä oli pehmolelun valmiina jossa oli vauvan nimi jo (ennen ku synty). Kun ne pääsi kotiin nainen otti ensimmäiseksi shampanjalasillisen. Lääkäri sano tossa että saa juoda raskauden aikana yhteensä 2-3 lasillista viiniä (yksi kerrallaan, ei siis samana päivänä).. amerikkalaiset!

Kommentit (10)

että koko suku on seuraamassa. usein on näyteety kun vielä pieniä lapsia on mukana. Tosta kuohuvasta, meille ainakin synnytyksen jälkeen tarjoiltiin sairaalan puolesta pieni pullo skumppaa eikä se mitään holitonta ollu.

Vaikka ohjelma on kanadalainen, mut mun käsityksen mukaan jenkeissä sama meininki. Telkassa ei saa näkyä peppuvakoa, tissejä, saati et koko perhe menis samaan aikaan saunaa... Mut sit synnytyksissä kaikki mukaan kerkeevät sukulaiset on hääräämässä jalkovälissä! Kyllä mun mielestä tuo jalkoväli on paaaljon intiimimpi paikka, kuin pehva tai tissit!!! Kyllä appiukko/anoppi olis saanu lähtöpassit ja hätäseen, jos olis edes yrittäny ängetä mun synnytyksiin. Oman äidin ja/tai siskoni olis kelpuuttanu mukaan, jos mies ei olis päässy mukaan.

Lainaus:

Lainaus:

että Jenkki-perhe ei voi saunoa yhdessä, mutta synnytyksessä on kyllä koko suku.
Ovat muuten niin siveitä että! Mutta sitten kun menään synnyttämään niin tulee mukaan puoli sukua sinne synnytshuoneeseen.

Ja ihan katsovat että "yeah, sieltä se tulee!".

hoitaja tivasi useampaan kertaan, että eikö siis ketään muuta tule.

Pariskunnan vanhemmat asuivat kaukana, siksi euvät tulleet, mutta tuntui olevan käsittämätöntä.Kerran yksi teini synnytti, nin veljensä oli mukana. Tyttö oikein odotti ja oli iloinen kun veli töiltänsä pääsi alapäähän tiirailemaan.Minä en ikinä haluaisi ketään mieheni lisäksi katsomaan synnytystäni.

on monesti vielä enemmänkin sukua paikalla. Kaikki ketkä vaan kynnelle kykenee... Yhdessä jaksossa synnyttäjä soitteli läpi kavereitaan "nyt kohta se syntyy, tule äkkiä tänne jos haluat olla paikalla" ja sitten soitto seuraavalle ja samat sanat.Ja monesti ne haaveilee että saisi kokea synnytyksen jo olemassa olevien lastensa kanssa. EIkö niille muka jää mitään traumoja, jollekin 4-vuotiaalle joka siellä katselee äitiään tuskissaan?

Lainaus:

että Jenkki-perhe ei voi saunoa yhdessä, mutta synnytyksessä on kyllä koko suku.
Ovat muuten niin siveitä että! Mutta sitten kun menään synnyttämään niin tulee mukaan puoli sukua sinne synnytshuoneeseen.

Ja ihan katsovat että "yeah, sieltä se tulee!".

Etukäteen tiedettiin, kumpi on tulossa ja nimikin oli valmiina. Suomessa ihmiset eivät usko, että ennen vauvan syntymää jotkut voivat jo päättää lapsensa tulevan nimen. Me olemme tehneet näin 3 kertaa; joka kerta on vauva ollut nimensä "näköinen" eikä ole tarvinnut miettiä muita vaihtoehtoja. Monessa muussa maassa nimet on päätetty ennen vauvan syntymää, koska väestörekisteriä pitää valtio ja lapselle pitää jo sairaalassa ilmoittaa nimi, jolla lapsi merkitään väestörekisteriin.Perhesynnytystä Amerikan tyyliin (isotäti kuvaamassa jalkoväliä ponnistuvaiheessa tms.) en kyllä haluaisi. Mies saa olla mukana, mutta muita perheenjäseniä en sinne tosiaankaan haluaisi.Meilläkin on vauvojen kotiutumista juhlittu shampanjalla - tosin alkoholittomalla sellaisella. Sai maidon suihkuamaan... Pieni pullo kuohuvaa kuulemma auttaa myös alkavaan rintatulehdukseen, jos tulehduksen aiheuttaja on tiehyttukos. Omakohtaisesti testattu toimivaksi keinoksi! =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat