Ideoita luokkakokouksen järjestämiseen?

Vierailija

Mitä kannattaa ottaa huomioon? Millaisia positiivisia ja negatiivisia kokemuksia teillä on? Mitä odotatte luokkakokoukselta?

Kommentit (6)

ihan ravintolassa. Varattiin ravintolaan pöytä ja kutsuttiin kaikki, jotka suinkin saatiin kiinni. Todella moni tuli ja hauskaa oli.Itse en hevillä lähtisi risteilylle. Sitä varten täytyy varata paljon enemmän aikaa, eikä laivalta pääse pois, jos yhteistä ei vanhojen kavereiden kanssa löydy.

Oli mukava tavata pitkästä aikaa (lukion päättymisestä oli silloin reilut 10 vuotta aikaa. Mutta valitettavasti kokemukset olivat sen verran huonoja, etten toisia luokkajuhlia enää järjestä.Varasimme paikallisen tanssitalon, etsimme käsiimme kaikkien osoitteet ja lähetimme kutsut. Iltoja kului, puhelinkuluja tuli ja kopiointi- ja postituskuluja. Talosta tuli pieni vuokra, samoin tiskujakn palveluista. Ilmoitimme kutsussa, että ovella kerätään 5 euron maksu, joka kattaa nuo kulut. Silti jotkut kehtasivat nurista maksusta, mikä kiukutti kovin. Emme saaneet penniäkään "voittoa" tapauksesta, vaan tulot ja menot menivät tasan..Toinen huono kokemus liittyi alkoholinkäyttöön, sillä tapahtuma vietettiin oma pullo mukaan -periaatteella. Yksi kaveri alkoi potkia seiniä ja käyttäytyä ihan sekavasti, minkä vuoksi jouduimme poistamaan hänet tilasta. Kauhea tappelu ennenkuin miehen sai ulos.Tärkeää oli, että me "järjestävät" ihmiset olimme pepsi-linjalla, tai muuten olisi voinut tapahtua ihan mitä vaan.

varattiin laivalta kiintiö risteilylle(40 paikkaa) ja sitten lähetettiin hyvissä ajoin 4kk ennen risteilyä kutsut ja niin että jokainen varaa itse paikkansa ja hyttinsä, varattiin kaikki A luokan hyttejä Silja Linelle Turusta miniristeily(40 euroa hytti) kutsut avecina jos haluaa miehensä/vaimonsa mukaan. Sitten varattiin varustamon kautta konferenssi huone jossa tapaaminen klo esim. 12-15.00 sai tulla jos halusi, sinne järjestettiin ohjelmaa pientä. Mukaan lähti 26 ihmistä yhteensä

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat