Paljonko sinulla kuluu rahaa kuukaudessa asumiskustannusten jälkeen?

Vierailija

Mikä on suurin menoeräsi kuukausittain ja voisitko pienentää sitä kohtuudella?

Kommentit (3)

Meillä menee aika paljon, asumiseen ei taas menekään. Menisiköhän noin 3000 euroa kuussa. Tästä suurimman osan vievät kahden auton kulut, noin 600-700e, kun laskee kaikki kulut. Sitten suurinpiirtain saman verran menee varmaan ruokaan. Lopuista sitten suurimpia menoeriä onkin toki lapset, yksistään hoitomaksut yli 300 ja sitten vaatteet yms varmaan toisen mokoman jne.Autoista olisi periaatteessa helppo tinkiä, mutta kun on taas pieni natiainen taloudessa ja halutaan pitää sitä mahdollisimman lyhyttä päivää hoidossa, niin ei voidan luopua autoista. Ruuasta voisi tinkiä, mutta siinä taas säästöt olisivat ennemmin kymppejä eikä satasia kuten autoista. Hoitomaksuja ei saa pienemmäksi ellei tingi lisää tuloista (jo nyt menetämme monta sataa euroa kuussa, kun mies on osittaisella hoitovapaalla). Vaatteita ei olisi pakko ostaa näin paljon eikä näin kallita. Kauniisti puetut pojat on vaan heikkouteni ja olen laiska pesemään pyykkiä ihan joka päivä monta erilaista koneellista.

Meillä menee n. 500,-, minä (äitiyslomalla), työtön mieheni ja kaksi pientä lasta. Eikä mielestäni tee edes tiukkaa, mukavaa elämää vietetään ja hyvin syödään.

keskimäärin 2877€. Suurin erä on ehdottomasti talousmenot (ruoka, hygienia), niihin menee n 900€. Pöydässä yleensä 4-7 henkeä syömässä. Auton leasing + bensa vähän yli 400€/kk mutta välttämätön olemassa. Matkaa maksamme n 500€/kk ja siitä ei tingitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat