Turvaistuinvertailut

Vierailija

Moi!Ollaan tekemässä vertailua, mikä olisi paras turvaistuin nyt kaukalosta isompaan iirryttäessä. Britaxin multitech:iä on kovasti kehuttu, mutta onko se niin uusi, ettei se ole Autoliiton 2008 vertailussa mukana? Missä testissä se olisi ollut, Ruotsissa? Muualla? Auttakaa nyt ongalmaista...

Kommentit (15)

Vierailija

Voin suositella Concordin Ultimaxia, käy ensin selkä menosuuntaan ja sitten kasvot menosuuntaan eikä ole niin laakea istuin. Erittäin hyvät sivusuojat!!! Meidän pienokaisemme on viihtynyt erinomaisesti!

Vierailija

Me ostettiin sitten se Secura. Ja sitten kun käännetään toisin päin 3-4vuotiaana niin hankitaan kid plus turvavyöisuin.Multitech on kauhean laakea istuin vähän niin kuin two-way-elite. Ei ollenkaan sellainen kuppimainen ja turvallisen oloinen. Kauhean pystyyn asentoon jää myös. Eikä meidän 1v2kk:n pää silloin ylettynyt niiden pääsuojien väliin asti., eli oli liian lyhyt.

Vierailija

Be Safe Izi Kombi -istuimen. Reilun kokoinen ja kiinnitystekniikka vakuutti turvallisuudesta. Menee sekä selkä että kasvot menosuuntaan. Kolme ja puolivuotias isosisarus kokeili istuinta myös ja mahtui siihen istuimen omiin vöihin, eli istuinta voi käyttää pitkään. On tukeva kuin mikä. Hintaa on mutta, jos haluaa panostaa istuimeen, suosittelen lämpimästi.

Vierailija

turvavyöistuin cybex! Googlettakaa :) Ei roiku pää vaikka lapsi nukahtaisikin. Meillä 3v isokokoinen jo istuu tässä ja menee loppuunasti eli n.10v asti jos isompiin sisaruksiin tulee.

Vierailija

Meillä on tuo multitech ja olen ollut siihen tyytyväisin, kokemusta aikaisemmin graco cosmic xtp ja Brio Zento istuimista. Tämä siis erittäin subjektiivinen mutu testin tulos :-)

Vierailija

hankittiin pojalle 4 kk iässä be safe izi kombi, kun ei kaukalossa viihtyny, huusi vaan. Vaikkaa hintaa oli, kannatti. Nyt poju on 8 kk. Kiinnitys tosi tukeva, ei heilu eikä keiku. 4 kuukautta ollu, eikä kiinnitykset löystyny yhtään. Kun käännetään istuin joskus kasvot menosuuntaan, saa istuimen ylhäältäkin turvavöillä kiinni, ei pelkästään selkänojan alareunasta. Suosittelen!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat