Voiko krooninen pettäjämies "parantua" koskaan?

Vierailija

.

Kommentit (16)

Jos mies on koko ikänsä pettänyt kumppaneitaan, voiko tämä ikinä enää muuttua? Voiko tosi rakkaus muuttaa ihmistä niin paljon vai jatkuuko pettäminen suhteen arkipäiväistyessä?

Valitettavaa mutta totta, miehet aikuistuvat myöhemmin kuin naiset, vasta 30 tienoilla tietävät mitä voivat menettää ja toisekseen kuka tahansa nainen osaa lukea miehestään että suhteessa on jotain vialla ja useimmiten syynä on pettäminen. Ei mies nyt niin fiksu elikko ole että kaikki jatkuisi samaan tapaan. Jos siis suhde on muuten kunnossa kyllä sen huomaa!JA jos mies on nuoruudenrakkauksiaan pettänyt oli kyseessä sitten vaimo tai tyttöystävä ei hän vanhemmiten välttämättä petäkään. USKON tosin että jos kerran pettää TANJAA niin pettää Tanjaa aina, muttei välttämättä oetä PIRKKOA koska on kokenut karvaan eron ehkä juuri pettmisen vuoksi TANJAN kanssa. Haluaa siis saada elämässään edes yhden suhteen onnistumaan.Jos kyseessä tyypillinen pahapoika, joka on kuitenkin kotona NIIIN kulti ja ryyppää joka viikonloppu eikä vältsisti tule yöksi kotiin, luultavimmin pettää.. Siksi jokaisessa suhteessa on sääntö : AINA KOTIIN YÖKI aikaste hyvä!

Tätä mieltä minä olen!

Rakkaus ei oikeasti paranna ketään. Se ei paranna alkoholistia, se ei paranna narsistia, se ei paranna väkivaltaista ihmistä, se ei paranna pettäjää.Miksi naiset on järjestäen niin vitun tyhmiä, että kuvittelevat olevansa jotain niin erinomaisen erityislaatuista, että just MINUN rakkauteni muuttaa toisen? Ei muuta, ellei ihminen oikeasti halua muuttua. Toista voi korkeintaan tukea muutoksessa, mutta ei koskaan muuttaa.Lainaus:

Jos mies on koko ikänsä pettänyt kumppaneitaan, voiko tämä ikinä enää muuttua? Voiko tosi rakkaus muuttaa ihmistä niin paljon vai jatkuuko pettäminen suhteen arkipäiväistyessä?

Ei siinä ole kyseessä mikään rakkaus/rakkaudettomuus. Siinä mies hakee itsetunnolleen korvausta muista naisista. Mä luulen, että tollanen parantuu iän myötä eli kun mies oppii pikkuhiljaa tuntemaan itseään, se ei tartte eikä jaksa uusia naisia koko ajna. Tapahtuu about silloin kun mies on kuusissakymmenissä?

Ihminen, joka on pettänyt paljon, on siinä mielessä sairas että ei parannu ilman kunnollista hoitoa. Oman kumppanin apu tuskin on sitä parasta hoitoa, jos kumppani ei ole asiasta jotakin tietävä... siis koulutuksen saanut henkilö.Pettäminen on tämän psykologin mukaan taipumus, eli kyse on luonteenpiirteestä. Ja kaikkihan me tiedämme, että luonteenpiirrettä ei noin vain helposti muutella!Jokseenkin naiivia ajatella, että "hyvässä suhteessa" kukaan ei petä. Voiko oikeassa elämässä olla suhdetta, joka on täydellinen 24/7 vuodesta toiseen? Mielestäni tällaista suhdetta ei voi olla. Jokaiseen parisuhteeseen tulee ongelmia - ennemmin tai myöhemmin. Pieniä tai suuria. Pienenkin ongelman edessä pettämään taipuvainen ihminen saattaa hakea lohtua toisesta sylistä.Omakohtaista kokemusta on. Nimenomaan heti, kun suhteessa oli vaikeaa, tämä aikaisemminkin kaikkia naisiaan pettänyt tyyppi oli etsimässä lohduttajaa muualta, vaikka "hyvinä hetkinä" oli mukamas maailman onnellisin mies kanssani. Siksi uskoin psykologinkin sanat juurikaan kyseenalaistamatta (psykologi tapasi miehen ja siksi pystyi melko hyvän arvion antamaan, eli kyse ei ollut vain minun näkemyksistäni miehestä).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat