Vierailija

Kannattaako pitää pois kertyneet kesälomat ennen vai jälkeen hoitovapaan? vaikuttaako lomalla saadut rahat hoitolisään?

Kommentit (5)

Kun on vanhempainvapaalla on ns. perhepoliittisella vapaalla ja työnantajan on hyvin vaikea irtisanoa sinua ellei sitten koko osastoa irtisanota/koko yritys mene konkurssiin. Ja sama kun olet hoitovapaalla - olet perhepoliittisella vapaalla ja työnantajan on hyvin vaikea irtisanoa sinua ellei sitten koko osastoa irtisanota/koko yritys mene konkurssiin.Mutta....jos olet kesälomalla vanhempainvapaan ja hoitovapaan välillä niin et ole perhepoliittisella vapaalla ja olet samalla viivalla yrityksen muiden työntekijöiden kanssa irtisanomisissa --> ts. sinut voidaan irtisanoa yhtä helposti kuin kuka tahansa muukin.

kertyneet lomapäivät pois ennen hoitovapaalle jäämistä. Tuolta loma-ajalta saa kotihoidontuen perusosan ja kuntalisän. Hoitolisää ei saa, kun tulorajat paukkuu.

on nimittäin tosi ikävä pienten lasten kanssa säätää töissä noiden lomien kanssa - saako pitää palkatonta vai ei etc. kun pk on kuitenkin kiinni heinäkuun ja nyt oli joululomallakin 2 viikkoa, joten on helpompi kun on ihan oikeaa lomaa tallessa

koska siten sain kuukauden palkan, joka siinä äippäloman ja hoitovapaan kurimuksessa oli helpotus. ;) Toisella kertaa säästin kokonaan ja pidin vasta jo työhön palattuani, näin oli lomaa normaalisti vaikka olin ollut poissa työelämästä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat