Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Elikkäs minulla on 6,5 kk lapsi joka on nukkunut omassa huoneessaan pari viikkoa. Silloin kun nukkui samassa huoneessa kanssani, heräsi syömään 2-3 kertaa yössä, mutta nyt muuton jälkee herää ainoastaan 1-2 kertaa. On muutaman kerran nukkunut 8 tunnin yö unet heräämättä.Miten saisin jätettyä tuon yhden syömisenkin pois ja että nukkuisi koko yön heräämättä?Imetyksen olen lopettanut jo pari kuukautta sitten ja kiinteitä on alettu syömään 4 kk iässä. Nyt syö aamupuuron, lounaan, välipalan, päivällisen ja vielä iltapuuron ja maitoakin annan aina ennen soseita. Maitoa menee päivällä todella huonosti. Ei haluaisi millään juoda. Yöllä sitten maito maistuu hyvin nuilla kerroilla mitä herää.

Päivisin on todella liikkuvainen tapaus; konttaa jo lujasti, nousee polvilleen ja seisomaankin tukea vasten.

Tarvitseeko sitten tuon liikkumisen takia yölläkin maitoa vaan onko se vaan tullut tavaksi?Kiitos jo valmiiksi neuvoista. :)

Kommentit (1)

En tiedä jos tästä on apua, mutta kokeillan.. Tuttavallani oli sama "ongelma", kuin sinulla heräsi syömään yöllä.. Tuttavani poiika heräsi vain tarkistamaan jos tissi on vielä tallella, ja maitoa saatavilla, eikä siihen että olisi nälkä.. Antoi sitten vettä tuttipullosta, kitisi muutaman kerran, mutta eipähän sen jälkeen sitten herännyt yöllä..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat