Antakaa ohjetta peruna-jauhelihalaatikon tekoon? Mitä nestettä?

Vierailija

Laitanko lihalientä vai kermaa? Suurustetta? Jauhelihan ajattelin ruskistaa ja sipulin kuullottaa.

Kommentit (5)

Voit laittaa vaikka sekä lientä, kermaa että juustoa sipulin ja lihan kera. Ja mustapippuria ehdottomasti ja timjamia. Sekin on hyvää, että sekottaa tomaattipyrettä kermaan ja seos laatikon sekaan.

eli ihan yksinkertaisesti vaan, viipaloin perunat. Ruskistan jauhelihan ja maustan sen. Sitten vuokaan peruonoita ja jauhelihaa...joskus kasvistakin...vuorotellen. Mausteita väliin. Ja liemeksi mä laitan ihan vaan paistinpannulta huuhtelemani liemet...ei se sen kummempia tarvii, eikä lientä tarvii olla kun puolet astiasta. Hauduttelen pitkään, ja hyvää tulee...Just söin...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat