sosiaalitoimiston tuen saamisesta vauvan tarvikkeisiin-keskustelu.Oikeasti SUUNNITTELETTEKO RAHAN

Vierailija

määrän mukaan lapsen teon????

Kommentit (6)

Täytyy sanoa, että aina on paremmin pärjätty kun on uusi lapsi hankittu. Tuet kun nousee sitä myöten kun lapsia tulee. Että taloudelliselta kannalta katsottuna lapsen hankkiminen on aina nostanut elintasoa. Kun vielä kahdestaan eleltiin miehen kanssa niin ei edes ruokaan ollut rahaa ja kärsittiin nälkää. Oltiin joskus päiväkausia syömättä jopa raskausaikana en saanut esikoista odottaessani ehkä päiväkausiin ruokaa. Siitä ne asiat on sitten parantuneet lasten myötä.

järkyttävän iso sähkölasku olivat kaataa talouden. Me saatiin noita lääkäri ja lääkekustannuksia kyllä mutta ei sähkölaskuun. Sanoivat suoraan että jos olisi lastensuojelumerkintä, saataisiin sitä tarveharkinnaista elikäs ei sieltä apua ihan kaikki saa.Me halusimme ruokkia lapsemme eikä ottaa vikavippejä tilanteessa jossa olimme muutenkin jo ahtaalla.

SOSSUN maksamien rahojen mukaan sen onko rahaa saada lapsi vai ei? Ja on HYVÄ, että rahaa sieltä tarvitseva saa (vaikkapa opiskelijapariskunnalle joka vahingossa/tarkoituksella alkaa lasta opiskeluaikana odottamaan soisin paljon nykyistä enemmänkin yhteiskunnan rahallista tukea...!) Mutta kaiken maailamn "makaan kotona ja räin kattoon kunnes saan sairaseläkkeen" tmv. eivät minusta sietäisi saada kun strelisiaation.Ja valitettavasti näitä pummeja on pari ihan omassa lähipiirissä:(

mutta ei ole sossusta tarvinnut rahaa hakea. Olen samaa mieltä, että opiskelevia nuoria perheitä tulisi tukea enemmän, mutta toisaalta ymmärrän erittäin hyvin ettei ole yhteiskunnan velvollisuus maksaa kaikkea ja jos sossun rahoilla joutuisin elämään, harkitsisin lapsen hankkimistakin kyllä tarkkaan, tilanteesta riippuen tietenkin.

Väänti lapsia, että saa tukia. Ja eivät pakota töihin. Valmistui peruskoulusta reilusti alle seiskan keskarilla ja jäi makaamaan kotiin. Aikaisemmin oli mahdollista, että sai työttömyyyskorvausta vaikka jätti peruskouluun opinnot. Koko ikänsä on lusmunnut ja ikää 39! Asuuvat todella kalliissa vuokra-asunnossa, koska at on korkea ja sosku maksaa. Aina on ollut kaikki vimpan päälle (puhelimet, elektroniikka, polupyörät ym) Ja sitten voikin jättää maksamatta kaikki laskut! Maksuhäiriömerkintäkin kestää vain 5 vuotta ja voi taas aloittaa alusta! Ja välillä toinen puoliso tilaa Hobby Hallista kun toisella on mhm jne. Upeaa, Mahtavaa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat