Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Uudessa talossamme on ns. valokaariseinä, jossa siis ikkunoita neljä sekä ikkunallinen parvekeovi. Seinä on siis kaareva ja ikkunat ovat lähes lattiaan asti. Miten olette laittaneet verhotangot vastaaville ikkunoille. Jossakin lehden kuvassa näin, että oli laitettu vain verhotangonpätkät valokaaren molempiin reunoihin. Ikkunoissa on sälekaihtimet, joten verhot ovat lähinnä näkönä ja sisustuksen kannalta eikä peittämässä ikkunoita.

Löytyykä sellaisia verhotankoja, joista saa kaarevaan seinään koko matkalle verhotangot? Verhotangot haluaisin ohuet, että voi pujottaa verhot sinne eikä nipsuja.

Kommentit (2)

heiTeetin meille kaaren muodon mukaan ihan normaalit verhotangot tuplana, niihin tulee kiinnitys koukuilla/nipsuilla verhoihin, mutta niin ettei verhotanko näy verhon takaa.Itsellä on vain reunoilla runsaat sivuverhot, koska tarvetta verhoille ei ole muuten kuin näin sisustuksellisesti. Ikkunoista aukeaa kulttuurimaisema eli peltoa ja kaukana siintää järvi näin talvi aikaan. :)Ikkunakaari on aivan ihana!

on jokaisessa seinäikkunassa tarrakiskot ja näin ollen erilliset laskosverhot. Tosin tarrakiskot ovat niin lähellä toisiaan, että välejä verhojen väliin ei jää.Olohuoneen ikkunallisen oven edessä meillä on seinään kiinnitetty norm verhotanko jossa roikkuu pitkä lattiaan asti ulottuva verho.Meilläkin verhot ovat vain osa sisustusta, eivät niinkään suojaa antavat, siihen käytämme tarvittaessa kaihtimia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat