Käyn yksityisellä lapsettomuushoidoissa.

Vierailija

Ensimmäinen IVF tulossa.

Takana lukuisia lääkärissä käyntejä ja 3 inssiä.

Nyt ihmettelenkin miksi ei voitu mennä suoraan IVF.

Rahaa mennyt todella paljon ja vielä pitää maksaa tuo IVF (toivottavasti nyt tärppää).

Lapsi on erittäin toivottu mutta raha ei kasva puussa.

Kommentit (12)

Lainaus:

Odotetaan täällä innoissamme josko nyt...

Pelottaa se pettymyksen tunne jos ei... ap
Meillä onnistui vasta 3. kerta. Totta kai joka kerralla, kun raskaus ei alkanutkaan pitkän hoidon jälkeen, oli yhtä pettynyt, mutta nopeasti siitä pääsi yli kun ryhtyi vaan suunnittelemaan uutta hoitoa.Mutta tiedän monia, joilla on tärpännyt heti ekalla kerralla ivf/icsi, toivottavasti teilläkin käy yhtä onnekkaasti. Ja varmaan tarpeetonta sanoa, että nyt ei haittaa pätkääkään se järkyttävä rahanmeno ja pitkä tie, jonka jouduimme kulkemaan että saimme oman lapsen.

Kyllä minuakin ärsyttää kun aina tehdään ne inssit ja vain harva niillä onnistuu. Meillä vasta neljäs ivf toi lapsen, että rankka ja kallis oli tie äidiksi. Mutta, sillä ei enää ole mitää väliä nyt kahden lapsen äitinä.

Suurin osa, siis melkein kaikki, onnistuvat hoidoilla.

IVF on kuitenkin fyysisesti niin paljon rankempi hoitomuoto kuin inssi.Meille tosin jouduttiin tekemään heti ICSI, koska muu (=kevyemmät hoidot) eivät olleet mahdollisia.

ICSI-hoito käyntiin, vaikka kummassakin on vain hedelmällisyyden alentumaa. Mulla ovishäiriötä ja miehellä lievästi alle raja-arvojen simpat. Tietysti asiakkaina itse saamme vaikuttaa, mutta pikkuisen heti haisi, että klinikalla oli kiire saada rahat pois, kun eihän se sovi, että vauva tulisikin vain clomeilla... No, täytyy luottaa lääkäreiden ammattietiikkaan.Tänään viimeiset piikit ja maanantaina punktioon.

siittiöitä niin kenen siittiöillä ne icsit tehtiin?Anteeks vaan mutta on myös miehiä joilla ei todellakaan ole ihan oikeasti siittiöitä eikä niille mitään icsejä tehdä vaan aideja.

Ensinnäkin tsemmpiä kovasti. Me käytiin julkisella koska ei olisi ollut varaa yksityiseen. Julkisellakin ne IVF/ICSI - lääkkeet maksoi sen 630 euroa (sen jälkeen tulee se katto vastaan) plus lukuisat polikäynnit jne.

Mulle tehtiin 2 kertaa ICSI-hoito. IVF on raskas hoito ja aina tietysti yritetään niitä kevyempiä ja ns luonnonmukaisempia. Mikä syy teidän lapsettomuuteen on? Meillähän miehellä ei ollut siittiöitä.Pääsin 5 kertaa alkionsiirtoon ja vasta 6:s siirto tuotti tuloksen. Eli ei se aina heti sekään onnistu. Ja toinen lapsi, se tuli ihan luomuna. Ei oltais ikinä uskottu!!Tärkeintä on pitää oma pääkoppa terveenä. Itrse olin hyvin masentunut lapsettomuudestamme ja sain terapiaa.

Ihan uteliaisuudesta kysyn: onko sinulla verisuoni nilkassa edessä yli ts. kehräsluun kohdalta toiselle puolelle? Siitä pitäisi nähdä lapsettomuuden, jos ei ole esim. psyykkistä.

tulla raskaaksi sitten myös kevyemmillä hoidoilla. En jaksa uskoa, että mikään yksityinen klinikka Suomessa huijaisi! Me oltiin yksityisellä hoidossa myös, mentiin suoraan ICSIn kun mahdollisuudet raskautua toisin keinoin oli niin älyttömän pienet (lähes olemattomat). Eka kierros meni ihan pieleen. Toisen kierroksen PAS onnistui. Malttia. Tiedän miten pitkältä odotuksen odotus tuntuu. Tsemppiä!

jaksamista hoitoihin ja toivottavasti tärppää. Itsellä tuhisee ekan IVF:n tuottama kuukauden vanha poikavauva tuolla sängyssä. Enkä onnellisempi vois olla. Toivottavasti teilläkin onnistuu!!!

mukaan ketjuun. Nimittäin tuo 4. Hän varmaan pystyisi myös perinteisellä sormusmenetelmällä tulkitsemaan, toimivatko lapsettomuushoidot ;-)Mutta leikki sikseen. Luota ap hoitavaan lääkäriin. Hoitosi kuulostaa asiantuntevalta, vaikka toki aiemmat pettymykset tuovatkin pelkoja mukanaan. Tsemppiä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat