Pidennetty vkonloppu Lontoossa, vauva 2kk

Vierailija

Lähtisitkö matkalle ilman vauvaa? Pääsisin ilmaiseksi tuollaiselle matkalle, mutta vauvaa sinne ei voi ottaa mukaan. Harmittaa jos en pääsekään lähtemään, mutta toisaalta vauva on vielä tosi pieni. Mitä tekisit?

Sivut

Kommentit (29)

mielestäni 2kk vauva vaan ei vielä ymmärrä kuka hoitaa varsinkin jos vertaa muutamaa kuukautta vanhempaan lapseen.

Jos hoitaja on hyvä ja vastuullinen en ymmärrä miksi ei voisi lähteä. jos haluaa.Ja jos lukee kaikkia neuvolan lippusia ja lapppusia kuin raamattua voi elämä käydä muutenkin vähän hankalaksi..

Itse ainakin kykenen myös itsenäiseen ajatteluun.

Lainaus:

Ja kyllä vain pienet vauvat ymmärtää jos ovat ilman äitiä. Jos joku muuta väittää, niin ei tarvitse muuta kuin avata ja lukea niitä lippusia ja lappusia joita neuvolasta saa ;)

Jos olisi niin hän tajuaisi itsekin ajatuksen mahdottomuuden.Eli vastaus on ei - en tosiaankaan lähtisi.Sitten kun lapsi on lähempänä vuoden tuo voisi onnistuakin.

enkä jätä 10kk vauvaa kotiin vaan otan mukaan :) sen sijaan isompi 3,5v jää kotiin enkä yhtään pode huonoa omaatuntoa.

Vauva syö rintaa vielä enkä halua vieroittaa matkan vuoksi. Pärjäisi ilman mutta en silti vain halua. Ehtii myöhemminkin, kuten tiedän aikaisemmasta lapSEsta.

Lontoossa pystyy hyvin vauvan kanssa liikkumaan, pienillä rattailla tai kantoliinan kanssa. Matka maksaa ehkä sen 50€ sylilapselta.Heh, itse podin huonoa omaatuntoa kun jätimme 3.5 ja 5-vuotiaat lapset kolmeksi yöksi kun kävimme Berliinissä mieheni kanssa. Niin me olemme erilaisia.Tuossa iässä vauvan kuuluu olla äidissä kiinni. Aina se ei voi onnistua, mutta lomamatkan takia ei erossa kyllä kuulu olla tuonikäisen.

Onpa tosi ilkeää.... :D

</p> <p>[quote kirjoitti:
Vauvat pelkää ja stressaa, kukaan ei pysty korvaamaan äitiä. Suorastaan ilkeää sanoa jollekin kyllä sä voit lähteä, vauva pärjää luotetun henkilön kanssa.
Mitä pitäisi sanoa? EIEIEI,et ikinä saa poistua lapsesi viereltä!

Jos ap itse on valmis lähtemään reissuun se ei mielestäni ole maailman suurin rikos lasta kohtaan.

Mielestäni on suorastaan ilkeää syyllistää äitiä kuten sinä teet.

Ja kyllä vain pienet vauvat ymmärtää jos ovat ilman äitiä. Jos joku muuta väittää, niin ei tarvitse muuta kuin avata ja lukea niitä lippusia ja lappusia joita neuvolasta saa ;)

mutta jos sinusta se ei tunnu kovin vaikealta niin miksi ei.

Kyse on kuitenkin vain muutamasta päivästä eikä noin pieni vauva vielä tajua kuka sitä hoitaa hoitaa.

Harmittais tosi paljon, mutta 2 kk ikäinen on vielä niin pieni olemaan ilman äitiään yhdenkin yön yli. (oletan, että kirjoittaja on nimenomaan äiti). Elämä on valintoja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat