Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Millainen on mielestäsi riittävän hyvä äiti?

Vierailija

Äitiydestä puhutaan paljon. Tällä palstalla välillä äitiydestä on kummallisia käsityksiä esim. hyvä äiti on kotona 3-v, synnyttää alateitse, laittaa kaikki ruuat itse, imettää kauan, huolehtii itsestään täydellisesti ja on teini-iän mitoissa vähintään 2kk synnytyksestä tai muuten vähintään mies lähtee vieraisiin ;)Millainen OIKEASTI provoilematta on oma käsityksesi riittävän hyvästä äidistä?

Kommentit (3)

olemaan läsnä lapselle ekat vuodet. Se ei välttämättä tarkoita kotiäitiyttä vaan yleensä kotikeskeisyyttä ja aitoa kiinnostusta olla lapsen kanssa ja täyttää hänen tarpeensa.Hyvä äiti ottaa selvää terveellisestä ruuasta ja voimiensa mukaan myös ruokkii lapsensa sillä.

panostaako äiti ulkoiluun, terveelliseen ruokavalioon vai kirjojen lukemiseen. Jokainen on hyvä äiti omalla tavallaan. Itse haluan olla läsnä lasten kanssa mahdollisimman paljon ja lukea ja leikkiä.Mielestäni hyvä äiti huolehtii myös itsestään siten, ettei unohda omaa työtään ja harrastuksiaan. Uhrautuva marttyyriäiti ei ole minusta hyvä äiti.

Uusimmat

Suosituimmat