Iltapäivällä nuorisojoukko tunkeutui kouluun Helsingissä!

Vierailija

Tarkoituksena pahoinpidellä joku oppilas.

Joukko pääsi karkuun. On tää siis aivan sairas maa!

Joka päivä pelkkää sekoilua saa lukea lehdistä!

Kommentit (4)

Jokin aika sitten n. 30:n somalinuoren joukko oli aseistautunut pesäpallomailojen ja mattoveitsien kanssa kulki pitkin pääradan vartta tarkoituksenaan pahoinpidellä joku. Konduktöörit saivat tästä ilmoituksia.

Todella paljon tosiaan ikävää nyt sattunut, mut oletteko huomanneet, että mihin nämä tulipalot, pahoinpitelyt yms. ovat sijoittuneet? Eipä ole olleet niillä perinteisillä pahamaineisilla alueilla.Munkassa oli kyllä ongelmia varsin paljon tässä muutama vuosi sittenkin, kun sporakuskitkaan eivät halunneet sitä linjaa ajaa. Myös Espoon parhaat alueet on yllättäen ne surullisen kuuluisimmat - esim. Mankkaa niine Heinon porukoineen ja esim. Tapiolassa on annettu nuorille porttikielto kauppaan.Nyt tuntuu, että rikkaampienkin ja hyväosaisempienkin alueiden lapset häiriköi.

...niin MIKSI he aikoivat pahoinpidellä sen oppilaan? Toki koskaan ei oikeutta saisi ottaa omiin käsiin....!

Mutta teini-ikäiset tekevät todella TYHMIÄ juttuja. Tarkoitan, että jotkut ovat joutuneet lapsina oman sisaruksensa hyväksikäyttämiksi (joka on siis ollut vain hieman vanhempi "teini-ikäinen"), nuoret seurustelevat ja Paris Hiltonin tmv. innoittamina saattavat kuvailla toisiaan eroottisissa merkeissä jne. jne. ja kun rakkaus loppuu, niin ne kuvat saattavatkin joutua vääriin käsiin jne.On eria asia mennä hakkaamaan toista ilman syytä kun hyvästä syystä. Miettikääpä vaikkapa jos harrastuksenohjaaja tmv. tekee pahaa omalle lapsellenne ja vahingossa satutte paikalle, veikkaan että monella pimenisi täysin ja moni soryuisi väkivaltaan, ekä alkaisi soittamaan poliiseille tmv. ensimmäisenä...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat