Vierailija

Ihanaa :)

Kommentit (14)

Me mennään Kiroseiz-hotelliin ja ai-otetaan myös. Kuulemma tulee paljon edullisemmaksi kuin aina ostella välipaloja ja juotavia erikseen. Siellä on vissiin lapsille omat vesipuisto-härvelit ja leikkipaikat.

huhti-toukokuussa olisi tarkoitus lähteä jonnekin äkkilähdöllä, tai omatoimisesti jos natsaa halvat lennot jonnekin.

Pakettimatkalle jos mennään, kohde luultavasti Turkki, siellä oltu ennenkin ja tykästyimme maahan kovasti. Omatoimisesti olisi varmaan Kreikkaan suuntaus.Hyviä lomanodotuksia :)

Just tammikuun alussa olimme viikoon Puerto de Moganissa Kanarialla ja seuraava loma olisi maaliskuun toka vko, jolloin suuntaamme Tahkovuorelle laskettelemaan ;-) Ja edelliselle sanoisin, että toi All Inclusive on aivan mahtava. Pari kesää sitten Kreikassa olimme sellaisessa hotellissa ja se on todellista lepoa lasten kanssa matkatessa. Hyvää lomaa kaikille!

ja oli mahtava, kun ei tarvinnut kokoajan miettiä ruokapuolta ja jos teki keskellä yötä mieli suklaakakkua niin sitäkin sai ;)Lomaa odotellessa todella :D

Itsellä tiedossa helmikuun tokalla viikolla lähtö lasten kanssa Egyptiin Sharm el Sheik:iin... eikä malttais millään odotella.Muita joita syyhyttää tuleva matka?

Ihan kiva, etta paasee edes vahan lampimampaan (vaikke siella varmaaan mitaan kovin kuumaa ole tahan aikaa vuodesta), ja uima-altaille lasten kanssa. Niin ja All-Inclusive niin ei tartte nahda edes sita vaivaa etta etsis sopivan ravintolan! Joo, innolla odotan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat