Vierailija

-

Sivut

Kommentit (18)

kun viimeksi jossain nousi kohu siitä, kun Herbalife-tuotteet olivat aiheuttaneet jotain maksa-/munuaisvaurioita..?

Aika huuhaalta vaikuttaa koko homma. Pelottavaa kun noita ei mikään viranomainen valvo, vaan voivat kaupustella mitä hyvänsä "luontaistuotteena".

jokunen vuosi sitten laihdutin niillä 6 kiloa kahdessa kuukaudessa. Isompaan laihdutukseen en ole koskaan ennen kyennyt. Nyt kilot ovat palautuneet ikävä kyllä moninkertaisina, mutta syy on kyllä ihan omani.

jotka kuvittelee, että terveen ihmisen on jatkuvasti "puhdistettava" suolistoaan. Mun ystävistä osa ihmettelee, miten paljon esim. paastotessa perinteisessä peräsuolen huuhtelussa tulee joka päivä sieltä viimeisestä reiästä "niin paljon kaikkea töhnää". Kaikille teille suoliston epäpuhtautta ihmetteleville: sitä mustaa töhnää tulee sieltä viimeisestä aukosta niin kauan kuin ihminen elää. Kuolleet veren punasolut poistuvat sitä kautta. En kerta kaikkiaan ymmärrä noita suolen kuuraajia...Ihmisen suolistoon kuuluvat myös normaalit bakteerit. Sen ei siis tule olla puhdas. Malliesimerkki "puhtaan" suoliston haitoista on vaikkapa antibioottikuuri, joka tappaa vatsan hyvät bakteerit. Pöpötön ihminen on siis sairas ja voi huonosti. Ihmiseen kuuluvat erilaiset mikrobit.Normaali monipuolinen ruokavalio riittää tavallisen ihmisen pitämään kunnossa. Siihen ei lisäravinteita tarvita. Terveellinen ruoka on hyvin yksinkertaista ja mahdollisimman kuitupitoista (vähän käsiteltyä).

Maksavauriohuhuthan kumottiin melko pian huhujen jälkeen täysin perättöminä ;)T: 10v käyttänytMutta tällä palstalla on aivan turha keskustelal aiheesta ilemisesti.... AV mamamt hakevat mieluummin synteettisiä vitamiineja apteeksita ja niitä minä taas en missään tapauskessa söisi, puhumattakaan,e ttä antaisin lapsilleni.

kun kakka on nimenomaan sitä varten että kaikki lopputavara mikä ei ole imeytyny niin tulee pois. en usko alkuunkaan mihkään kuonaan ja suoliston puhdistustarpeeseen.

Lainaus:

Yksi ystävistäni kuuluu Herbalifen välittäjiin. Olen sen jälkeen jättänyt kontaktit ko. ystävään ihan minimiin, koska kaikista normaalitreffeistä on muodostunut markkinointitilaisuuksia. Myös joulutervehdyksessä muistutettiin Herbalifesta.Opetetaanko siinä ketjussa olemaan hirveitä tyrkkyjä??lieko kuollut mömmöihinsä, kun 4 kuukauteen ei ole kuulunut mitäänEn ole koskaan kokeillut niitä lisäravinteita enkä muitakaan tuotteita, enkä myöskään tule kokeilemaan.

yhtään kemiaa niin tietäis että synteettisesti valmistettu vitamiini on AIVAN sama molekyyli kuin luonnon vitamiini, niillä ei oo mitään eroa. ja tuo suoliston puhtaus.. mitä meillä ei-herbalifen käyttäjillä siellä suolistossa oiekin on ??

Lainaus:

Lainaus:

Yksi ystävistäni kuuluu Herbalifen välittäjiin. Olen sen jälkeen jättänyt kontaktit ko. ystävään ihan minimiin, koska kaikista normaalitreffeistä on muodostunut markkinointitilaisuuksia. Myös joulutervehdyksessä muistutettiin Herbalifesta.Opetetaanko siinä ketjussa olemaan hirveitä tyrkkyjä??lieko kuollut mömmöihinsä, kun 4 kuukauteen ei ole kuulunut mitäänEn ole koskaan kokeillut niitä lisäravinteita enkä muitakaan tuotteita, enkä myöskään tule kokeilemaan.

joka on se ongelma. Laktoosi-intoleranttien määrähän on noussut samassa suhteessa, kuin suomalaiset ovat hylänneet perinteisen suomalaisen ruoan eli kuitupitoisen ruisleivän, aamupuuron jne. Kuka tunsi 80-luvulla vielä yhtään laktoosi-intoleranttia? Sen jälkeen kun Suomesta tuli pitsoje, burgerien ja kebabien maa 90-luvulla, alkoivat myös suomalaisten vatsaongelmat.Niistä eroon pääsemiseksi ei tarvita Herbalifea vaan ihan normaalia perinteistä simppeliä ruokavaliota.

kuin apteekin tai Herbalifen lisäravinteisiin. Normaalista ruokavaliosta saa kaiken tarvitsemansa. Vitamiinit imeytyvät paremmin esim. marjoista tai hedelmistä kuin jostain kapseleista.Pituuteni on 160 ja paino viimeiset 10 vuotta 52 kg (lukuunottamatta kahta raskautta tuona aikana).Ja jos lisäravinteita tarvitsee, niin apteekista saa tutkittua tavaraa. Luontaisvalmisteet, jotka eivät ole minkään viranomaisen valvonnassa, voi sisältää tai olla sisältämättä ihan mitä vaan. Suomessa apteekkitoiminta on erittäin valvottua.

Suomalaisilla on täälläasumisen seurauksenä jäänyt päälle "lapsientsyymi" joka pilkkoo laktoosia. Maailman aikuisväestöstä 98% EI pysty käyttämään maitotuotteita saamatta vatsavaivoja. Niin että siinä sinulle tietoa "ihmeellisen paljosta" vatsavaivasta. Nykypäivänä on iahn tavallista että lääkäri vastaanotolle tulee näitä vitamiini ja hivenainehörhöjä. Paksusuolet huonossa kunnossa ja kummia ihottumia ympäri kehoa. Onneksi suurimmalle osalle nämä eivät aiheuta mitään, ja todella tarkoitan sitä, ei mitään. Nämä herbalife-hörhöt yms. voisivat edes hieman tutkia miten ihmisen kemiat toimii, niin tajuaisivat kuinka heitä höynäytetään.

suolinukka ei pysty toimimaan...... Suolstoa puhdistavat aineet (vaikkapa se oikea ruokvalio, joka ei suinkaan ole länsimainen) Pitävät suoliseinämän puhtaana kalkkeutuvasta kuonasta ja suolinukan pystyssä...esim. se entsyymi joka pilkkoo maitosokeria elää tuossa suolinukassa......Merkillisen paljon vain laktoosiongelmaisia tässä(kin) maassa ;)

länsimaisen ruokavalion olevan terveellistä ja pitävän suoliston niin puhtaana, että sinne ylipäänsä on minkään mahdollista imeytyä...... JA sen kertoo jo ihan ne kaiukki länsimaiset sairaudet joista kärsimme. JA laihuus ei kerro mitään suoliston kunnosta......

Ja on paljonkin tutkittua tietoa synteetisten vitamiininen vaikutuskesta ihmiseen..... Mutta ei ilemisesti tarpeeksi ;)Pääsin monesta pikku "vaivasta" eroon jonka luulin kuuluvan normaaliin ihmisen elämään.... Vaann eipä ne kuulukkaan kun suolsito on puhdas :)T: 10v käyttänyt.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat