80 luvulla yntyneet, mitä piirrettyjä muistat lapsuudestasi

Vierailija

.

Kommentit (11)

Mulle tulee tosta hyvis ja pahis prinsessoista mieleen Lady Lovely Locks. Tuli ehkä 90-luvulla, sillä oli sellaisia lentäviä pastellin värisiä, oravan näköisiä eläimmiä hiuksissa.

Tuliko se FUN FACTORY- nimisen lastenohjelman sisällä? siis joku "ulkomaalainen" (ehkä jenkki?) tv- kanava jossa muistaakseni viikonloppuisin tuli ainakin muutama tunti lastenohjelmia???? Oliko se 90-lukua?

muistan katsoneeni em. kanavaa lähinnä maonosten takia, Suomessa ei vielä silloin ollut Barbie yms. mainoksia ja niitä katsottiin ihaillen!

ja

my little pony

jaki ja nuka

tao tao

peukaloisen retket

maija mehiläinen

80 päivässä jne.

smurffit myös !!!

ja snorkkelit !!!joku oli myös sellanen ohjelma jossa hyvis ja pahis prinsessat omissa linnoissaan. "Hyvis" asui tosi pastelli-linnassa ja välillä joutuo tekemisiin pahiksen kanssa, jolla musta linna ym. pelottava ympäristö?sitten myös sellaset örkit jotka asuivat maan alla, oli oikeen kaupungit ym. ja jotkut pelottavat hahmot jahtasivat niitä välillä kun tulivat maan päälle tunneleita pitkin?

Maija Mehiläinen, Peukaloisen retket, 80 päivässä maailman ympäri. Nicke Knackerton, Ankronikka, Poppey the sailor man (ei nyt tule suomeksi mieleen), vaaleanpunainen pantteri, he-man ja moniiam itä tuli aiemminkin jo...

Maija Mehilänen, Tohtori Sykerö, Alfred J. Kwak, Barbapapa, Tao Tao, Peukaloisen retket, Halinallet, Rasmusnalle, Tom&Jerry, Maailman vahvin nalle, Smurffit, He-Man, Liisa Ihmemaassa, Ankronikka, Tiku ja Taku pelastuspartio, Turtles, siinä joitakin mitä muistuu mieleen. Tää ei olo kyllä piirretty, mutta Histamiini tuli myös mieleen.

katson vieläkin välillä videolta.

Muista on Turtles (EI teini-ikäiset mutantti ninja kilpikonnat), Babar, Heman, Denver, Ankronikka ja tottakai Muumit vaikka tuleekin myös nykyään.

Maija Mehiläinen

Tao Tao

Jaki ja Nuka

Pinokkio

80 päivässä maailman ympäri

Kolme muskettikoiraa

My Little Pony

Gadget

Transformers

Brave Star

He-Man

Peukaloinen

Muori Pippuri

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat